Een vader boekt zes vliegtickets om de feestdagen door te brengen met zijn dochter, die stewardess is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vader boekt zes vliegtickets om…
De naam op de bandana schrijven tijdens de operatie: dit is het idee van een arts die de levens van patiënten kan redden Hij vindt een achtergelaten kat en besluit het te houden: de foto's van hun reizen zijn een spektakel

Een vader boekt zes vliegtickets om de feestdagen door te brengen met zijn dochter, die stewardess is

Door Janine
1.719
Advertisement

Voor de meeste mensen betekent het naderen van de feestdagen het huis versieren, heen en weer rennen om op het laatste moment cadeaus te kopen en tijd door te brengen met het gezin. Vaak vergeten we echter dat veel mensen tijdens deze feestdagen moeten werken. Er zijn veel categorieën, variërend van mensen die werken in gezondheidsfaciliteiten tot politiediensten, het openbaar vervoer en de toeristische sector.

foto: Mike Levy

Eén van hen is Pierce Vaughan, die als stewardess voor Delta Airlines werkt. Haar vader Hal gaf de moed niet op, dus kocht hij 6 kaartjes om op 24 en 25 december met zijn dochter door te brengen.

Het unieke en zeer lieve verhaal werd vastgelegd door Mike Levy, een passagier op een van de vluchten die tijdens deze marathon in de lucht met Hal Vaughan reisde. Het verhaal is nog ontroerender als je bedenkt dat Hal nog herstellende is van een vrij ernstig ongeluk. De man had namelijk zijn nek gebroken en kon zich gedurende enige tijd praktisch niet bewegen.

Hij had nog steeds moeite om zich te bewegen, maar hij zag elke dag bemoedigende verbeteringen. Ook om deze reden vond hij dat hij zelfs geen dag ver weg van zijn geliefde Pierce zou moeten zijn, maar zo dicht mogelijk bij haar zijn om haar een beetje een huiselijke sfeer te laten voelen.

Mike nam een foto met Hal en publiceerde het vervolgens op het web en vertelde in het kort het verhaal. De post ontving in zeer korte tijd meer dan 28 duizend likes. Een paar dagen later deelde Pierce het bericht van Mike met een foto van het hele gezin.

Advertisement

Op social media maakte Pierce van de gelegenheid gebruik om al het grond- en vluchtpersoneel te bedanken die de 6 achtereenvolgende reizen van haar vader zo comfortabel mogelijk hebben gemaakt. Wanneer je echt samen wilt zijn, kun je het op de meest ondenkbare manieren doen.

Dit originele kerstverhaal getuigt van hoe het gezin een van de meest waardevolle en belangrijke dingen in het leven van een individu zijn, een sterke en onlosmakelijke band die helpt om alles te overwinnen. De volgende keer dat je op vakantie bent, wees dan aardig voor degenen die jouw eten moeten serveren of jouw taxi moeten rijden, want uiteindelijk zijn het ook voor hen feestdagen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt