11 eigenschappen die introverte mensen onderscheiden van anderen: dit is hoe je ze herkent en begrijpt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
11 eigenschappen die introverte mensen…
Op een dag zul je begrijpen dat naar huis gaan en met je gezin eten betekent dat je alles hebt in het leven Ze is 62 jaar oud, maar heeft een sculpturaal lichaam: de foto's van deze vrouw zullen zelfs de jongeren doen verbleken

11 eigenschappen die introverte mensen onderscheiden van anderen: dit is hoe je ze herkent en begrijpt

Door Janine
2.164
Advertisement

In een wereld van ongebreideld exhibitionisme op sociale media, van agressieve communicatie, van voortdurende concurrentie en protagonisme, kan verlegen zijn een echte vloek lijken. In de liefde, in vriendschappen, op het werk, lijkt de overwinning altijd te gaan naar diegenen die het meest opvallen. Maar achter een schijnbare stugheid kan een briljante en veelzijdige persoonlijkheid schuilen. Hier zijn enkele aspecten van de introverte individuen die maar weinig mensen kennen.

foto: Unsplash
 • Ze houden niet van afleiding. Wanneer ze werken of zich ergens op concentreren, zijn introverte mensen dol op stilte en eenzaamheid
 • Ze zijn vaker in een goed humeur dan je denkt. Het zijn extreem reflexieve types, hun hersenen zijn altijd aan het werk, maar het simpele feit ze stil te zien piekeren over iets betekent niet dat ze ook verdrietig of boos zijn.
 • Ze kunnen de ziel van het feest zijn, maar alleen wanneer zij dat willen. Een introvert is ook in staat om een menigte te entertainen door ze met plezier en innemende humor te vermaken. Dit alles moet echter spontaan ontstaan, want als hij vindt dat hij het als een verplichting moet doen, zal hij zich blokkeren of weglopen.
 • Ze oordelen niet, ze observeren gewoon. Een introvert is als een antenne die altijd is afgestemd op de dingen en de mensen om hem heen, maar hij besteedt alleen aandacht door het niet formuleren van evaluaties of het te snel uitspreken van oordelen.
foto: Pxhere
 • Ze vervelen zich zelden. Normaal gesproken denk je, als je mensen ziet die met hun kin in hun handen zitten, dat ze zich vervelen, maar als het een introvert persoon is, is dat helemaal niet zo, omdat zijn altijd werkende geest het niet toestaat.
 • Ze houden niet van verrassingen. Een onverwacht bezoek of een verandering van plannen zijn dingen die hem doen irriteren. Ze reageren zo omdat ze het onverwachte liever plannen en vermijden.
 • Het zijn attente partners. Zoals in alle relaties van hun leven, geven introverte mensen ook in de liefde alles wat ze hebben en proberen ze elke dag het leven van de ander beter te maken met kleine, oprechte gebaren.
 • Ze vinden het niet leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Diepzinnige denkers, intelligent en ironisch, zouden in staat moeten zijn om urenlang met veel mensen te discussiëren, maar in het algemeen proberen ze nooit in de schijnwerpers te staan.
Advertisement
foto: Unsplash
 • Ze nemen vriendschap uiterst serieus. Hij kiest zorgvuldig het gezelschap van zijn leven, dus minimaliseer hun vriendelijkheid nooit en verraad ze nooit, want ze zullen het contact voor altijd afbreken.
 • Het zijn buitengewone ouders, maar ze hebben af en toe een pauze nodig. Een introvert is misschien wel de beste vader of de beste moeder die je je maar kunt wensen, maar je moet hem ook de kans geven om zijn batterijen op te laden.
 • Hij vindt het leuk om alleen te zijn, maar niet om zichzelf te isoleren. Ze geven er de voorkeur aan om op zichzelf te zijn, dit betekent niet dat ze anderen afwijzen, maar dat ze relaties met mensen nodig hebben en dat ze gezelschap erg op prijs stellen wanneer ze ernaar op zoek zijn.

Elk individu is een caleidoscoop van kwaliteit, dus het geven van een enkel etiket is enigszins reductief. We moeten de tijd nemen om alles te leren over elk aspect van onze naaste en vooral te prijzen wat hem uniek maakt. En nadenkend.

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt