Wie zich ergert aan de vreugde van anderen is een zeer ontevreden persoon - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wie zich ergert aan de vreugde van anderen…
Vertel ons hoe laat je 's nachts wakker wordt en we zullen je onthullen wie je bent en in welke emotionele toestand je je bevindt Hij vindt 2 achtergelaten honden, maar geen enkele bus wil ze meenemen: dus reist hij 1.400 km te voet om ze mee naar huis te nemen

Wie zich ergert aan de vreugde van anderen is een zeer ontevreden persoon

Door Janine
1.750
Advertisement

Er wordt wel eens gezegd dat geluk besmettelijk is, maar er zijn uitzonderingen. Mensen die vaak ongelukkig zijn, worden misschien niet zo gemakkelijk aangestoken door onze vreugde, die in plaats daarvan het tegenovergestelde effect op hen kunnen krijgen.

Wie heeft er geen rare blikken of sarcastische opmerkingen ontvangen, omdat hij wat geluk toonde zonder specifieke redenen? Positieve energie kan namelijk voor negativiteit zorgen. Het lijkt een paradox maar het is niet zo: ongelukkige mensen worden boos op gelukkige mensen.

Dit is de reden waarom een vergelijkbare dynamiek kan worden geactiveerd.

foto: Pixabay

Geluk is, met andere woorden, een verre herinnering voor degenen die het op dat moment niet beleven. En in contact zijn met mensen die gelukkig zijn en in harmonie met het leven zijn, kan heel moeilijk zijn.

Om deze reden neigt iemand het succes van iemand anders te minimaliseren als deze ongelukkig is, hij reageert niet met enthousiasme en neemt niet deel aan zijn trots.

Jaloers op het geluk van anderen, een eeuwigdurend gevoel van neerslachtigheid en veroordeling tot lijden en woede. De redenen voor de irritatie van anderen voor onze vreugde kunnen deze en vele anderen zijn.

Zorg ervoor dat je niet besmet raakt. Opmerkingen, blikken, halve antwoorden, geforceerde glimlachjes: negatieve energie kan zich op verschillende manieren manifesteren en zich snel verspreiden, waardoor de mogelijkheid om van een welverdiend gelukkig moment te genieten, wordt weggenomen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt