Sterke vrouwen trekken vaak onvolwassen mannen aan: hier zijn 6 redenen waarom dit gebeurt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Sterke vrouwen trekken vaak onvolwassen…
Werkende moeders, stop met die schuldgevoelens! Je kinderen zullen gelukkige volwassenen zijn Vier

Sterke vrouwen trekken vaak onvolwassen mannen aan: hier zijn 6 redenen waarom dit gebeurt

Door Janine
6.550
Advertisement

Sterke vrouwen zijn niet onoverwinnelijk en ook niet onfeilbaar, ze zijn zich eenvoudigweg bewust van hun eigen waarde, ze weten te leren van hun fouten en als ze vallen, staan ze op. Deze buitengewone wezens willen, ondanks hun kwaliteiten, zoals iedereen liefhebben en geliefd worden. Ze willen een partner die achter hen staat, niet omdat hij bang voor haar is en niet omdat hij zich in competitie voelt, maar die gewoon aan haar zijde staat.

foto: Unsplash

Hoewel vaak gezegd wordt dat waar een wil is, een weg is, vinden sterke vrouwen zich vaak in verhouding tot ontoereikende, onvolwassen of valse mannen. Hier zijn enkele van hun sterke punten die in magneten veranderen voor verkeerde partners:

  • Onafhankelijkheid. "Kleine" mannen moeten zich onmisbaar voelen, dus hebben ze de neiging weg te rennen wanneer hun partner zelfstandig is en in staat is om zelfvoorzienend te zijn.
  • Vrijheid. Een sterke vrouw is sowieso al vrij, ze is niet op zoek naar iemand om haar te redden, geen held die "de draak" doodt die haar gevangen houdt, ze is zelf de krijger van haar eigen geschiedenis.
  • Altruïsme. Het vermogen om te geven zonder iets terug te ontvangen is een geschenk, maar kan worden getransformeerd in een veroordeling. Ondanks dat er wederzijdse genegenheid en toewijding is, wordt altijd een andere mogelijkheid gegeven, soms één te veel.
foto: Unsplash
  • Nederigheid. Nederig zijn is iets anders dan zich vernederen, maar sommige vrouwen zijn ervan overtuigd dat ze te hoge verwachtingen hebben, dus verlagen ze zich om iemand te kiezen die haar absoluut niet verdient.
  • Vertrouwen. Een hoge waardering voor anderen hebben betekent niet dat je niet weet hoe je moet oordelen. Het goede van iedereen zien is geweldig, maar sommigen kunnen er gebruik van maken.
  • Zekerheid. Je bewust zijn van wat je waard bent, maakt je schijnbaar agressief en intimideert zwakke persoonlijkheden. In plaats van gestimuleerd te zijn om zichzelf te verbeteren of trots te zijn op een dergelijke partner, reageren veel mannen alsof ze worden geconfronteerd met een bedreiging, veroorzaken schade en lopen weg.

Sterke vrouwen willen een reisgenoot om afwisselend mee achter het stuur te zitten, een waardevolle en concrete aanwezigheid die hen ondersteunt wanneer ze dat nodig hebben om elkaar om beurten te ondersteunen. Een sterke man is iemand die geen confrontatie met iemand vreest, laat staan ​​met de persoon van wie hij houdt. Een sterke man remt zijn eigen vrouw niet af omdat hij bang is dat ze als eerste zal eindigen in een niet-bestaande competitie, maar hij weet hoe hij haar een zetje moet geven om al haar dromen te realiseren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt