Hier zijn 23 verhalen die bewijzen dat er op de wereld geen excuses bestaan om doelen niet te bereiken - BekijkDezeVideo.nl
x
Hier zijn 23 verhalen die bewijzen dat…
Elli, de zwarte kat die wit wordt vanwege een zeer zeldzame aandoening Het tekenen op stenen is de nieuwe activiteit waarbij je je concentreert en ontspant: dit is alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen

Hier zijn 23 verhalen die bewijzen dat er op de wereld geen excuses bestaan om doelen niet te bereiken

11 Mei 2019 • Door Janine
1.764
Advertisement

In het leven is het niet altijd mogelijk om een strijder te zijn: soms overheersen vermoeidheid en desillusie en wordt voorkomen dat iemand het uiteindelijke doel met helderheid ziet of het minste vertrouwen in de toekomst heeft. Een bevrijdende huilbui, of het advies van een vriend kan helpen, evenals het luisteren naar de verhalen van andere mensen die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt: om zich bewust te worden van hun vasthoudendheid of het gelukkige einde die hen er uiteindelijk bovenop heeft gekregen, kan men de nodige determinatie halen voor de laatste eindsprint.

We hopen daarom dat het lezen van deze levensverhalen je de kracht zal geven om je gevechten onder ogen te zien!


1. Deze moeder studeert voor het aankomende examen, vlak nadat ze bevallen is.

2. "Nu voel ik geen pijn. En zelfs als ik me nog steeds niet goed beweeg, kan ik zeggen dat het het waard was".

Advertisement

3. "2 jaar geleden lag ik doodziek op een ziekenhuisbed vanwege mijn ziekte van Crohn. Vandaag is het 7 maanden geleden dat ik afstudeerde, waardoor ik mensen met deze ziekte kan helpen. Aan iedereen die zei dat het me niet zou lukken, weet je wat? Het is me gelukt!"

4. "In 2017 waren mijn vrouw en ik verslaafd aan alcohol en drugs. Nu zijn we 5 jaar clean en hebben we een 3-jarige dochter. Het leven is moeilijk geweest, maar in vergelijking met onze oude levens lijken we nu in een droom te leven".

5. "We brachten onze zelfgemaakte elektrische velomobiel voor de eerste keer naar buiten. Je bent in beweging, het helpt de baby in slaap te vallen en het is goed voor de planeet! Daarom zijn we zo blij!"

Advertisement

6. "Vandaag, op mijn 44e, ben ik eindelijk de eigenaar van een huis! Ga weg uit mijn tuin!"

7. "Vandaag is het 2 jaar geleden dat ik mijn restaurant heb geopend. Dit is het moment waarop ik het bord vasthield en het allemaal begon. Het was een te gek idee, maar ik ben nog steeds erg blij!"

Advertisement

8. "Ik heb wat koperen rozen gemaakt om te oefenen en ze zijn goed gelukt!"

9. "Na jaren van schrijven heb ik eindelijk mijn zelfgeschreven boek in handen".

Advertisement

10. "Na 6 jaar van fysieke en psychologische strijd tegen ernstige acne, weet ik eindelijk hoe ik mijn huid kan verzorgen. Ik had nooit gedacht dat ik een foto van mezelf zou plaatsen op internet zonder make-up! Dit is hoop en een nieuw zelfvertrouwen!".

11. "Ik ben opgegroeid in een arm gezin van 10 personen en ik ben de eerste die naar de universiteit ging. Ik heb een groot deel van de cursus afgemaakt, ik ben tot president gekozen van de studentenorganisatie en sta ingeschreven voor een zomerstage. Ik ben op zijn zachtst gezegd gelukkig!".

12. "Ik heb onlangs een baan gekregen. Nu denk ik er niet meer aan mezelf pijn te doen, maar ik geniet van mijn vrije tijd in plaats van mezelf te kwellen".

13. "Deze foto is gemaakt na het voltooien van de eerste reeks oefeningen 3 maanden na de operatie aan mijn rug. Ik heb ondergewicht en ik ben 4 kilo afgevallen tijdens de opname, maar ik ben bezig om aan te komen! Op naar de volgende reeks oefeningen! "

14. "We zijn een paar jaar geleden naar een klein stadje verhuisd, maar ik ben blijven reizen om Jiujitsu te beoefenen. Ik heb onlangs een sportschool geopend en mijn kinderen zijn er nu ook mee begonnen!"

15. "Op de lagere school maakte ik een werkstuk over de Malediven en sindsdien heb ik er altijd van gedroomd om erheen te gaan. Ik ben er nu eindelijk met mijn man geweest en het was prachtig!"

16. "Vijf maanden geleden begon ik zanglessen en een dieet te volgen om de rol van mijn dromen te krijgen. Vandaag kwam ik erachter dat ik de rol niet heb gekregen, maar ik ben erin geslaagd de hoge tonen te halen tijdens de audities en heb 7 kilo verloren. Ik ben zo gegroeid dat ik het toch een overwinning noem!"

17. "Na 4 jaar tegen onvruchtbaarheid te hebben gestreden, heb ik eindelijk de familie die ik wilde!"

18. "Sinds mijn vaders dood vijf jaar geleden heb ik alleen maar junkfood gegeten. Mijn arts waarschuwde me dat ik ermee moest stoppen om te overleven. De strijd tegen kanker, depressie en angst maakte me bang om te koken. Vandaag heb ik 4 gezonde maaltijden voor deze week voorbereid, en ik was zo trots dat ik de hele dag heb gehuild".

19. "Het is nog niet veel. Ik heb nog geen geld om een bank of een stoel te kopen. Maar het is mijn thuis. En voor het eerst sinds lange tijd... Voel ik me veilig en gelukkig".

20. "Vandaag is het een jaar dat ik nuchter ben en toevallig zijn het de beste 365 dagen van mijn leven geweest. Ik voel me hartstikke goed nu".

21. "Na maanden van sparen, de honden uitlaten, tuinieren en klusjes (alles wat een tiener kan doen) heb ik eindelijk een Nintendo Switch gekocht!"

22. "Ik ben altijd allergisch geweest voor katten. Na vele injecties, bouwde ik een behoorlijk sterke immuunafweer op. Geef mijn eerste geredde kitten, Legolas, een hartelijk welkom!"

23. "Dit is Tanner Wilson, een jongen die 2 jaar gespaard heeft om een gemotoriseerde rolstoel voor zijn beste vriend te kopen".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt