De moeder gaat naar de school van haar zoon, maar ontdekt dat de leraren hem vernederen om een absurde reden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De moeder gaat naar de school van haar…
Hoe insecten buiten de keuken en de slaapkamer te houden zonder chemische stoffen te gebruiken Volgens een Japanse traditie komt elke vinger overeen met een orgaan: dit is wat er gebeurt als je erop drukt

De moeder gaat naar de school van haar zoon, maar ontdekt dat de leraren hem vernederen om een absurde reden

Door Janine
1.246
Advertisement

De dagen zijn al lang voorbij toen de ietwat luie scholieren werden gestraft door hen een hoed met ezelsoren te laten dragen om de hilariteit en hoon van hun klasgenoten op te wekken. In de loop van de tijd zijn deze "barbaarse" gebruiken echter niet helemaal verdwenen, soms is de situatie zelfs verslechterd. Van het dwingen van kinderen om achter het schoolbord te staan, om de schoolbank naar het raam te draaien of in extreme gevallen om echte pesterijen te ondergaan.

Wie de ontoereikendheid van de lesmethoden aan heeft geklaagd, is Nicole Garloff, moeder van een 6-jarige jongen genaamd Hunter, die bij toeval ontdekte wat de leraren haar kind dwong te ondergaan. In 2018 begon de oude gezinsauto ernstige problemen te krijgen met het functioneren, waardoor herhaaldelijke vertragingen ontstonden wanneer de jongen naar school moest worden gebracht.

Op een dag ging Nicole naar de school van haar zoon om dingen met de leraren te verduidelijken en om te voorkomen dat het te laat komen gevolgen had voor de evaluaties of de prestaties van het kind. Eenmaal ter plaatse bevond de vrouw zich tegenover een gruwelijke scène.

In de mensa zat haar zoon alleen, huilend, geïsoleerd van de anderen, en een kartonnen doos was op zijn tafel geplaatst om te voorkomen dat hij zijn klasgenoten zag en gezien werd. Haar publiekelijk vernederde zoon aankijkend, werd Nicole woedend, dus nam ze foto's met haar Smartphone en nam hem meteen mee naar huis.

De op Facebook geposte foto’s gingen al snel viraal, zodat ze de aandacht van Bill Mayer, de presentator van een lokaal radiostation, kregen. Het leek absurd dat dit alles was ontstaan vanwege een kapotte auto, dus omdat de kosten van reparaties de waarde van de auto overschreden, besloot de productie om een ​​gebruikte auto aan de familie Hunter te schenken.

foto: Youtube

Veel mensen die van het gebeurde hadden gehoord deden mee aan het initiatief om Nicole en haar geliefden te helpen. Sommige activiteiten en garages van de plaats boden reparaties voor een waarde van 1100 euro, drie gratis olieverversingen, nieuwe banden en de vervanging van de ramen. Nicole was aangenaam ontroerd door alle vrijgevigheid en genegenheid getoond door onbekende mensen die haar situatie ter harte namen.

Het punt van het verhaal is niet alleen de solidariteit van de mensen, maar bovenal de twijfelachtige disciplinaire methoden die tegenwoordig door sommige scholen worden toegepast. Geen enkel kind moet vernederd worden omdat het een grap heeft uitgehaald, te laat is gekomen of een slecht cijfer heeft gehaald. De tijden van een tik op de vingers of een draai om de oren worden al te vaak met bijna nostalgie verheven, maar het is alleen door dialoog en samenwerking tussen ouders en leraren dat gezonde en beschaafde individuen kunnen worden grootgebracht.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt