Deze pup valt altijd in slaap net alsof ze werd "uitgeschakeld": de ene foto is nog hilarischer dan de andere - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze pup valt altijd in slaap net alsof…
Een man bindt 8 pups vast en gooit ze in het vuilnis: de straf die hij krijgt is voorbeeldig

Deze pup valt altijd in slaap net alsof ze werd "uitgeschakeld": de ene foto is nog hilarischer dan de andere

4.001
Advertisement

Ook dieren kunnen echte sterren op het web worden - kijk maar naar de talloze Instagram-accounts die aan onze viervoetige vrienden zijn gewijd om je de buitensporige concurrentie tussen profielen te realiseren, waarvan sommigen miljoenen volgers bereiken. Het kan zijn dat men tegenover de tederheid van een pup moeilijk weerstand kan bieden, misschien dat het vullen van de tijdlijn met schattige kleine honden en kittens ons opvrolijkt - er wordt altijd met likes gestrooid. De laatste ster van het web waar je meteen verliefd op wordt, is een hondje genaamd Paningning die, dankzij haar merkwaardige manier van slapen, alle sociale netwerken heeft veroverd.

De eigenaresse van deze lieve Shih Tzu, Janess Cua, had zo'n reactie van de internetwereld toen ze besloot foto's van haar hond op de Facebook Dog Lovers Philippines-groep te plaatsen niet verwacht. Als je de foto’s ziet van Paningning, ziet ze eruit als een teddybeer! Maar wat mensen op sociale media letterlijk gek maakte, is de ongewone positie waarin het kleine hondje gewend is te slapen: ondersteboven, bijna als een mens.

In korte tijd zijn de foto's over de hele wereld viral gegaan en ook deze kleine hond heeft haar moment van glorie gehad dankzij een Instagram-pagina. Onnodig te zeggen dat het niet om een moment gaat, want Paningning heeft 60 duizend volgers en we zijn er zeker van dat haar manier van slapen ook jou binnenkort zal veroveren!

Advertisement

Ze lijkt te zijn flauwgevallen maar in plaats daarvan “slaapt ze zo sinds ze werd geboren omdat het de positie lijkt te zijn waarin ze zich het prettigst voelt", aldus de eigenaresse. Hoewel je haar op de meeste foto's ziet slapen, heeft Janess Cua ons verzekerd dat Paningning een zeer levendige hond is, die veel hobby's heeft en graag thuis met haar kleine broertjes speelt.

Paningning is de kleinste uit het nest en is de enige met een gekleurde vacht.

Het enorme succes behaald met Instagram was in eerste instantie te danken aan een fan die de pagina opende. Kort daarna werd de pagina "bezorgd" aan de betrokken persoon, Janess Cua, waardoor zij haar profiel kon blijven bijwerken met steeds nieuwe foto's. Slapen is natuurlijk slechts een van de hobby's van het hondje - Paningning houdt van eten en slapen, net als al onze viervoeters en ook al ziet ze er op elke foto schattig uit, geeft haar baasje toe dat ze vaak een echte druktemaker blijkt te zijn, net als alle puppy's.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Is ze niet schattig?

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt