De dakloze wordt in het ziekenhuis opgenomen en al zijn honden wachten geduldig buiten het ziekenhuis op hem - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De dakloze wordt in het ziekenhuis opgenomen…
Een ondernemer geeft honderden elektrische rolstoelen aan gehandicapten en ouderen: sommigen komen al jaren niet meer buiten De vader van de bruid stopt het huwelijk zodat ook de stiefvader de dochter naar het altaar kan begeleiden

De dakloze wordt in het ziekenhuis opgenomen en al zijn honden wachten geduldig buiten het ziekenhuis op hem

35.932
Advertisement

De hond is echt de beste vriend van de mens: hij blijft voor altijd trouw aan zijn baasje en vraagt in ruil daarvoor niets behalve wat te eten, verwennerij en respect - kortom, niets vreemds. Of het nu om eten van topkwaliteit gaat of om een luxe huis, het maakt de hond niet uit. Waar het om gaat is de vriendschapsband die hem onlosmakelijk met zijn baasje verbindt. Het verhaal dat we je willen vertellen gaat over deze sterke band tussen een dakloze en zijn hondenfamilie. De man leefde heel zijn leven op straat, samen met zijn geliefde viervoetige metgezellen; toen hij werd getroffen door een hartaanval, bleven alle honden naast hem, op hun eigen manier.

via: Metro UK

Luiz, een Braziliaanse man van middelbare leeftijd, heeft nooit een dak boven zijn hoofd gehad en heeft altijd zijn"thuis" onder de sterren gedeeld met zijn viervoeters. Vaak probeerde zijn familie hem van dat leven op straat af te brengen, maar hij accepteerde hun hulp nooit en bleef altijd trouw aan zijn levensstijl. Toen hij getroffen werd door een hartaanval werd de man onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht waar hij enkele dagen werd opgenomen voordat hij zich stabiliseerde. De honden volgden hem vanaf het eerste moment, achter de ambulance aan die Luiz naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis bracht, en als het had gekund, zouden ze de operatiekamer zijn binnengegaan. Het ziekenhuispersoneel was getuige van het ongelooflijke tafereel en legde het vast.

Omdat de deuren van het ziekenhuis gesloten waren, bleven de honden buiten op het plein geduldig op hun baasje wachten. Ze huilden de hele tijd dat ze buiten het gebouw verbleven, wanhopig wachtend.

De organisatie Amigos de Patas Cianorte, die werkt ter verdediging van dieren, heeft de honden wat zorg en verlichting gebracht, die uiteraard in een situatie van grote stress verkeerden.

Gelukkig is de ingreep van Luiz goed verlopen en binnen een paar dagen herstelde hij, maar nadat hij was ontslagen, was hij niet in staat om zijn trouwe dieren onmiddellijk te zien en werd hij aan de zorg van zijn broer toevertrouwd. De honden bleven hoe dan ook op hem wachten buiten het ziekenhuis, in die zin dat uiteindelijk een van de vrijwilligers Luiz op moest halen. De dakloze was niet verrast door de loyaliteit van zijn honden: hij had het altijd geweten en om die reden hield hij van hen.

Advertisement

Luiz, die naast fysieke problemen ook lijdt aan een mentale stoornis, ging akkoord met het ontvangen van basiszorg, een douche en wat eten, voordat hij samen met zijn trouwe metgezellen zijn gebruikelijke leven hervatte.

Een verhaal dat ons herinnert aan hoe belangrijk een hond in ons leven kan zijn en hoe, misschien, sommige mensen echt niet genoeg doen om die genegenheid en de absolute loyaliteit terug te geven waarmee deze wezens ons elke dag belonen. Dit is zeker niet het geval van Luiz, die zijn leven heeft gewijd aan deze prachtige dieren!

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt