Zij is 102 jaar en hij is 100: ze zijn dolverliefd op elkaar en besluiten te trouwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zij is 102 jaar en hij is 100: ze zijn…
Oma krijgt de diagnose seniele dementie en de kat probeert haar op haar eigen manier te Sommige mensen houden meer van hun hond dan van andere mensen: een studie legt uit waarom

Zij is 102 jaar en hij is 100: ze zijn dolverliefd op elkaar en besluiten te trouwen

Door Janine
18.239
Advertisement

Zelfs als de hedendaagse samenleving ons anders wil doen geloven, zijn we nooit te oud om de liefde van ons leven te ontmoeten. Sommige vrouwen maken zich grote zorgen om alleen te blijven en wanneer ze de 30 naderen zonder partner, zijn ze ervan overtuigd dat ze nooit meer iemand zullen vinden. Niets is minder waar. Het leven is onvoorspelbaar en de liefde komt wanneer je het het minst verwacht. Misschien klinkt het als een cliché, maar het is de waarheid. Echte liefde kent geen leeftijd en een 102-jarige vrouw bewees het door met haar 100-jarige vriend te trouwen.

via: nbc24

Congratulations to the newlyweds! John and Phyllis met while living at Kingston. At the young ages of 103 and 100 years...

Pubblicato da Kingston Residence of Sylvania su Venerdì 28 giugno 2019
foto: Unsplash

Het liefdesverhaal tussen Phyllis, 102 en John Cook, 100, kent geen grenzen. John is een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog die onlangs zijn honderdjarige verjaardag vierde, terwijl Phyllis bijna 103 jaar oud is.

Er kan niet worden gezegd dat het huwelijk tussen de twee het resultaat was van een overhaaste keuze. Het bejaarde echtpaar ontmoette elkaar binnen de muren van een verpleeghuis in Sylvania, een klein stadje in Ohio (VS) en tussen het ene gesprek en het andere werden de twee verliefd.

Het is de waarheid, we werden verliefd op elkaar. Ik weet dat je zult denken dat het overdreven is voor iemand van onze leeftijd, maar het was echt zo: we werden verliefd op elkaar", zei de sympathieke honderdjarige in een interview.

Ze zijn allebei liefhebbers van koken en lekker eten en brengen veel tijd samen door, zonder hun ruimte op te geven.

Hun ongelooflijke verhaal laat zien dat leeftijd absoluut geen factor is die kan voorkomen dat iemand verliefd wordt. We brengen onze tijd door met de mensen van wie we echt houden en als er op dit moment niet zo iemand aan de horizon lijkt te zijn, maak je geen zorgen: vroeg of laat zal de liefde komen! Vraag het maar aan Phyllis.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt