Het Boze Oog: de oude techniek waarmee onze grootmoeders negatieve energieën probeerden te identificeren

door Skip

06 Augustus 2019

Het Boze Oog: de oude techniek waarmee onze grootmoeders negatieve energieën probeerden te identificeren
Advertisement

Behekst worden, het boze oog krijgen, en tovenarij. De toestroom van negatieve energie kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Veel mensen kijken sceptisch naar dit soort onderwerpen, maar het valt niet te ontkennen het boze oog een van de diepst gewortelde volkstradities is, waar veel mensen voor vluchten, bang geworden voor de gevolgen. Waar of niet, opa en oma hebben er ons altijd voor gewaarschuwd. Ze zeiden dat we moesten waken voor het boze oog. Ze bestaan echt, mensen die een negatieve energie toezenden. In de eerste instantie maken we er ons niet zo druk om, we begrijpen immers niet volledig wat de effecten zijn. Maar, gaandeweg kunnen de effecten van een toestroom aan negativiteit merkbaar worden, met alle gevolgen van dien waar je niet aan kunt ontkomen. Maar hoe kom je er dan achter of je te maken hebt met een bepaald type boze oog?

via wemystic.com

Advertisement
Pinterest

Pinterest

Door eieren, die niet alleen rijk zijn aan proteïnen kunnen we ontdekken of we negatieve energieën met ons meedragen en of iemand ons kwaad wil doen. Deze spullen heb je nodig en deze stappen moet je ondernemen:

  • een ei
  • een glas helder water
  • een paar brokjes zeezout

Neem een intact ei en wrijf deze over je hele lichaam van top tot teen. Zorg ervoor dat je alleen thuis bent en dat je geen zorgen aan je hoofd hebt. Neem het glas water en voeg het zout toe, breek het ei open in het glas. Kijk van dichtbij naar wat er verschijnt en probeer de betekenis ervan te interpreteren:

Bubbeltjes onderaan het wateroppervlak: betekent dat je teveel negatieve energie in je lichaam hebt opgespaard die er op een of andere manier uit probeert te komen.

Rode puntjes in de dooier: wijst op ziekte, je zou er goed aan doen op je gezondheid te letten en naar de dokter te gaan.

Iemands gezicht: dit lijkt misschien waanzin, maar als je merkt dat de vorm van het ei je doet denken aan iemand, dan betekent dat juist diegene negatieve energie toestuurt en je pijn wil doen.

Draden en naalden: geeft de jaloezie van mensen weer en wat zij echt voor jou voelen.

Veel bubbels: dit wijst duidelijk op een boos oog.

Geen vorm in het bijzonder, maar je pijn is wel weg: als je geen bepaalde vorm in het ei kunt ontwaren, maar is na het openbreken ervan in het water je stress vervlogen, je pijn verlicht? Nou misschien maakte je wel te druk om iets.

Spiralen: staan voor de lichamelijke ongemakken die je hebt opgelopen, maar je totaal hebt genegeerd. 

Drijvende dooier: betekent dat iemand je heeft betoverd en jou negatieve energie toezendt, want normaal gezien zakt het eidooier naar de bodem.

Advertisement