Een sterke vrouw zint niet op wraak, ze laat het aan karma over om het vuile werk te doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een sterke vrouw zint niet op wraak,…
Deze 107-jarige vrouw onthult haar geheim van een lang leven: Het ideale gezin hoeft niet perfect te zijn, maar wel een eenheid

Een sterke vrouw zint niet op wraak, ze laat het aan karma over om het vuile werk te doen

13 Augustus 2019 • Door Skip
4.292
Advertisement

Een vrouw die veel heeft geleerd van het leven is een sterke vrouw, zij is zich bewust van alles wat zij doet. In plaats van wanhopig te reageren, houdt ze haar reacties in toom en voorkomt ze dat ze haar eigen ruiten ingooit. Ze heeft namelijk geleerd de baas te zijn over haar impulsen. Een sterke vrouw heeft alles wel zo'n beetje gezien in het leven en ze heeft voldoende ervaring om in te zien wanneer iemand haar voor de gek houdt of juist serieus is. Het is de vastberadenheid om altijd door te willen gaan, zonder ook maar op wat voor manier dan ook, op wraak te zinnen ten opzichte van mensen die haar hebben laten lijden. Deze mensen zullen namelijk wel te maken krijgen met karma.

via: Her Way
foto: Unsplash

Een vrouw die weet wat ze wil klampt zich niet aan iemand vast die denkt zich te goed te voelen voor haar. Ze moet mensen los kunnen laten die haar niet waard zijn en een sterke vrouw weet wanneer dat moment komt. Ze is er niet bang voor om alleen te blijven, sterker nog ze ziet alleen zijn als een moment om zich op zichzelf te concentreren; een manier om zelf naar een hoger plan te groeien, te leren van haar fouten. Een vrouw die sterk is voelt totaal niet de behoefte zich te wreken, want ze weet heel goed dat karma dit voor haar zal doen, dat iedereen zal krijgen wat diegene toekomt op basis van wat ze hebben gedaan. Ze voelt geen medelijden voor mensen die haar hebben gekwetst, maar ook niet de behoefte om hen aan te pakken. Ze probeert alles te benaderen met de best mogelijke houding, waarbij ze alle moeilijkheden in het leven niet uit de weg gaat en deze accepteert.

foto: Unsplash

Een sterke vrouw gaat door met leven, met risico's nemen, met twijfelen, met huilen en met doorgaan zonder ooit te stoppen. Daardoor leert ze elke dag weer iets meer over zichzelf.

Onder aan de streep zint een sterke vrouw niet op wraak om datgene wat haar is aangedaan, maar ze gaat verder met leven, met uitproberen, altijd met opgeheven hoofd, in de wetenschap dat karma al het vuile werk zal opknappen in haar plaats.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt