Ze vindt haar hond na 8 jaar, het ontroerende verhaal van deze vrouw en haar Chihuahua Maya - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze vindt haar hond na 8 jaar, het ontroerende…
Wandelen is een natuurlijk medicijn: het is goed voor het hart, het vermindert stress en laat je langer leven Een aantal 100% natuurlijke tips die het verschijnen van grijs haar kunnen vertragen

Ze vindt haar hond na 8 jaar, het ontroerende verhaal van deze vrouw en haar Chihuahua Maya

Door Janine
17.513
Advertisement

Alleen degenen die een huisdier bezitten en van het houden als lid van hun gezin, kennen het gevoel van angst bij de gedachte om het te verliezen als gevolg van een ziekte of het plotseling kwijt te raken. In 2011 verdween Maya, de Chihuahua van Silvia, een inwoonster van Latina, in het niets zonder een spoor achter te laten. Lange tijd zocht de vrouw haar, maar de zoektocht leverde helaas niets op. Toen, begin augustus 2019, het wonder: het kleine hondje werd gevonden.

Het nieuws werd als eerste gemeld door de redactie van Tgcom24, in een bericht waarin het verhaal werd verteld en de ontroerende ontmoeting tussen het hondje en haar baasje werd gefilmd. De buitengewone vondst is het resultaat van de inzet van de zoöfiele medewerkers Norsaa uit Latina, die ondanks de logistieke problemen hard hebben gewerkt.

De belangrijkste aanwijzing was de chip waarmee de hond was uitgerust, maar het contactnummer dat werd verstrekt bij de registratie bij het hondenkantoor was al langer niet meer actief. Met wat onderzoek konden de medewerkers van Norsaa het nieuwe adres van de vrouw achterhalen en haar onmiddellijk bellen om het dier op te halen.

Toen Silvia hoorde dat Maya nog leefde en naar haar zou terugkeren, was ze geschokt, gelukkig en tegelijkertijd geloofde ze het niet, tenminste totdat ze haar echt zag en haar weer kon vasthouden. De pijn en het verdriet van de afgelopen jaren, waren in een oogwenk verdwenen, tussen tranen en knuffels.

Het lieve hondje is nu 8 jaar ouder en wordt al wat grijs, maar de band tussen haar en haar moeder bleef intact. De foto’s van hun weerzien zijn ook gepubliceerd op sociale media en gingen snel viraal.

Op de ontroerende beelden zie je Silvia's emotionele en blije gezicht terwijl ze haar kleine Maya met verbazing kust en aait. Haar blik is die van iemand die nooit had gedacht een zo belangrijk iemand weer te zien, die ze voor altijd verloren dacht. Gelukkig gebeuren er soms mooie dingen, en soms is er in het leven ook een gelukkig einde.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt