Deze vrouw heeft met de hand 450 dekens gemaakt om aan de honden van een asiel te doneren - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw heeft met de hand 450 dekens…
De vele voordelen van postelein, een spontane plant die goed is voor onze gezondheid Het heeft geen zin om je aardig voor te doen als we altijd wrok koesteren tegen anderen

Deze vrouw heeft met de hand 450 dekens gemaakt om aan de honden van een asiel te doneren

31 Augustus 2019 • Door Janine
3.746
Advertisement

Er zijn veel vormen van vrijwilligerswerk en er is geen leeftijd of vervaldatum om goed te doen voor anderen. Vooral met betrekking tot vrijwilligerswerk voor dieren zijn er veel opties: sommige kiezen ervoor om honden uit te laten, wat hulp bij het adoptieproces te verlenen en dan zijn er die, zoals Maisie, een 89-jarige vrouw die haar talent beschikbaar stelt om de dieren die van de straat gered zijn, wat troost te bieden en die wachten om wat liefde te ontvangen.


Maisie, een vriendelijke 89-jarige oma, houdt van breien, dus besloot ze om ongeveer 450 zachte dekens te doneren aan alle kleine honden die op een huis wachten, die momenteel in het asiel van Dogs Trust Basildon wonen.

"Ik ben dol op breien en ik hou van honden, dus besloot ik mijn twee grote passies te combineren", zegt Maisie. Drie keer per jaar schenkt Maisie haar gebreide dekens aan het asiel voor honden, waar veel kleine vrienden als cadeau een fantastische deken krijgen om zich te warmen.

"Breien houdt me bezig en ik vind het leuk om te doen terwijl ik tv kijk," zei de vriendelijke negenentachtig-jarige.

Alleen al in het Verenigd Koninkrijk en Ierland zijn er meer dan 16.000 zwerfhonden gered van de straat, wachtend op een thuis om te leven en geliefd te worden. De kleine bijdrage van Maisie is echter een belangrijke hulp en een nobel gebaar, dat een beetje warmte brengt voor veel gelukkige honden.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt