Een man vindt een verdwaalde hond die een pyjama draagt: er ontstaat onmiddellijk een speciale relatie tussen de twee - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man vindt een verdwaalde hond die…
Een klein aapje probeert uit de dierentuin te ontsnappen door het glas van haar kooi te breken: haar strijd voor vrijheid raakt iedereen Het syndroom van het gebroken hart: het heeft symptomen die te vergelijken zijn met een hartaanval en kan worden veroorzaakt door verdriet en stress

Een man vindt een verdwaalde hond die een pyjama draagt: er ontstaat onmiddellijk een speciale relatie tussen de twee

Door Janine
4.199
Advertisement

Wat mensen en dieren bindt, is veel meer dan alleen toeval, zoals naar een asiel gaan en het exemplaar kiezen dat de meeste aandacht heeft getrokken. Soms speelt het lot een rol, net zoals gebeurt bij mensen die elkaar op het juiste moment op de juiste plaats ontmoeten. Precies dit is waar het verhaal van vandaag over gaat, het verhaal waarin een verdwaalde en nooit gezochte hond wachtte om een nieuw thuis te vinden.

via: Thatslife

Op een dag zoals anderen, precies zo één die op elk moment speciaal kan zijn, reed Kristofer Goldsmith met zijn busje naar zijn werk, toen hij iets vreemds de straat zag oversteken. Hij stopte en verlichtte met zijn koplampen datgene wat hij tegenover zich had.

Het mysterieuze voorwerp was in werkelijkheid een verdwaalde maar nieuwsgierige hond, die een grappige pyjama droeg die speciaal voor huisdieren was gemaakt.

Hoewel de man een onbekende was, toonde de hond zich meteen sociaal, misschien omdat hij blij was dat iemand was gestopt om hem te helpen. Eenmaal in het busje geklommen, bleef het hondje tegen de man aan zitten, overlaadde hem met knuffels en liet zich gaan alsof hij al heel lang niet geaaid was..

Via de identificatiehalsband ontdekte Kristofer dat de hond Frosting heette, evenals zijn vaccinatiecode die nuttig zou zijn geweest om de eigenaars op te sporen. Goldsmith communiceerde de gegevens aan de plaatselijke dierenkliniek, en was er zeker van dat er spoedig iemand zou verschijnen om het dier op te halen.

Advertisement

Na een paar dagen hoorde hij, niet eens zo verrast, dat niemand contact had opgenomen met het centrum om de hond op te halen, en gezien de emotionele reactie van het hondje, besloot hij het mee naar huis te nemen en het te adopteren.

Nu zijn Kristofer en Frosting onafscheidelijk geworden, zozeer zelfs dat de vrouw van de man, geïnterviewd door lokale media, zei dat het een schok zou zijn voor Goldsmith als hij afstand zou moeten doen van zijn nieuwe vriend. Een mooi gelukkig einde, dat laat zien hoe de mooiste ontmoetingen niet gepland zijn en hoe deze verbazingwekkende wezens soms onverwacht komen, en zelf kiezen voor hun levensgezel.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt