Deze dierentuin zet de toeristen in een kooi in plaats van dieren, voor een spannend bezoek! - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze dierentuin zet de toeristen in…
Het syndroom van het gebroken hart: het heeft symptomen die te vergelijken zijn met een hartaanval en kan worden veroorzaakt door verdriet en stress Deze opa bouwde een trein om alle zwerfhonden mee te nemen die hij van de straat had gered

Deze dierentuin zet de toeristen in een kooi in plaats van dieren, voor een spannend bezoek!

04 September 2019 • Door Janine
4.673
Advertisement

Het zijn "katachtige" ontmoetingen van heel dichtbij, die toeristen in deze Nieuw-Zeelandse dierentuin kunnen ervaren. We hebben het over het Orana Wildlife Park, een structuur in Christchurch waarmee bezoekers tientallen prachtige leeuwen van dichtbij kunnen bekijken.

Tot nu toe lijkt er niets vreemds aan te zijn, behalve dat degenen die in een kooi zitten, zoals meestal in dierentuinen, niet de leeuwen zijn... maar de toeristen!

via: Daily Mail
foto: Facebook

Je leest het goed: de beheerders van het Orana Wildlife Park hebben besloten de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te laten, waardoor het de toeristen zijn die worden bekeken in een kleine ruimte. Hierdoor kan de nieuwsgierigheid van bezoekers worden tevredengesteld, met toevoeging van de "sensatie" door oog in oog te staan met de grote katachtigen in het park.

Zoals de foto's laten zien, klimmen de leeuwen tijdens de Lion Encounter letterlijk op het voertuig dat speciaal is aangepast voor dit doel, in interactie met de mensen die erin zitten en met de bewakers die hun veiligheid garanderen.

Een heel bijzonder bezoek, dat de mogelijkheid combineert om de leeuwen goed te observeren zonder hun vrijheid te beperken in hokken of kooien, wat helaas in de meeste dierentuinen voorkomt. Geen slecht idee, de noodzaak om deze fantastische dieren in de wilde natuur te respecteren en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring mee te maken.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt