Ze wordt 100 jaar en woont alleen: vuilnismannen verrassen haar met een verjaardagstaart - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze wordt 100 jaar en woont alleen: vuilnismannen…
Ze geeft haar 2-jarige dochter een smartphone om mee te spelen en ze koopt per ongeluk een stoel van $500 Zijn vrouw lijdt aan de ziekte van Alzheimer: hij neemt haar elke dag mee naar het werk zodat ze niet alleen thuis is

Ze wordt 100 jaar en woont alleen: vuilnismannen verrassen haar met een verjaardagstaart

Door Janine
14.083
Advertisement

Wat waarde en kwaliteit aan het leven geeft, zijn niet alleen goede salarissen of pensioenen en voorzieningen die werken. Het zijn vooral de kleine gebaren van altruïsme van de leden van dezelfde gemeenschap, dingen die het hart verwarmen, ook van degenen die meer geïsoleerd en door iedereen vergeten worden. Onder de meest kwetsbare mensen, vaak genegeerd door de samenleving of door dezelfde familie, zijn er de ouderen, voor wie gezelschap en vriendelijkheid meer waard zijn dan iets anders in de wereld.

via: Daily Mail
foto: YouTube

In een Amerikaans stadje woont een oude vrouw genaamd Mercy, een lieve vrouw die alleen woont en zich weet te redden dankzij het goede hart van de mensen die in de buurt wonen en degenen die taken uitvoeren zoals postbodes of vuilnismannen, oftewel activiteiten die hen bijna elke dag naar hetzelfde gebied brengen.

Eind augustus 2019 werd de vrouw 100 jaar oud, en om deze belangrijke mijlpaal te vieren, hadden de ecologische medewerkers die gewoonlijk door haar buurt rijden besloten om haar een leuke verrassing te geven.

foto: YouTube

Op de ochtend van haar verjaardag hoorde Mercy de bel, opende de deur naar de oprit en stond voor de vuilnisman die haar een taart met kaarsjes bracht, versierd met het nummer "100".

Deze speciale bezorging werd vastgelegd op video en op het web geplaatst, en kreeg veel views en werd vaak gedeeld. In de beelden lijkt de oma verrast, blij en ontroerd door dit verbazingwekkende gebaar, ongelovig maar enthousiast dat iemand aan haar gedacht had.

Advertisement
foto: YouTube

Nadat de eerste emotie was overwonnen en de tranen waren gedroogd, vroeg een van de ecologische medewerkers aan Mercy om de kaarsen uit te blazen en een wens te doen. De lieve vrouw zei lachend tegen de vuilnismannen: "Ik wens om 105 jaar te worden"!

Van harte gefeliciteerd, mevrouw Mercy!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt