Ze geeft haar 2-jarige dochter een smartphone om mee te spelen en ze koopt per ongeluk een stoel van $500 - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze geeft haar 2-jarige dochter een smartphone…
Ze redden een hond in een bevroren rivier en brengen hem naar een opvang zonder te merken dat het een wolf is Ze wordt 100 jaar en woont alleen: vuilnismannen verrassen haar met een verjaardagstaart

Ze geeft haar 2-jarige dochter een smartphone om mee te spelen en ze koopt per ongeluk een stoel van $500

Door Janine
5.814
Advertisement

Kinderen van tegenwoordig zijn al zo vroeg aan technologie gewend dat de term "digital natives" onderhand achterhaald is. We verbazen ons allang niet meer om de kleintjes met mobiele telefoons of tablets al vanuit de wandelwagen te zien, en in plaats daarvan zou het ons wel moeten verbazen, want zoals ze zeggen "te veel is niet goed". Dit is wat er gebeurde met een moeder uit San Diego in de Verenigde Staten, die een meubelstuk zag afleveren dat per ongeluk was gekocht door haar 2-jarige dochter.

De onvrijwilige eigenaresse van een stoel ter waarde van bijna $500 heet Isabella McNeil, terwijl de kleine “beginnende binnenhuisarchitecte” Rayana heet. Het was niet de eerste keer dat de vrouw haar smartphone aan haar handjes toevertrouwde om haar even te laten spelen, het kind wist heel goed hoe ze haar favoriete spelletjes moest spelen.

Waar de onoplettende moeder niet aan had gedacht, was dat Rayana tot veel meer in staat was, zoals het gebruik van apps als Amazon. Net alsof het een spelletje was, laadde het meisje een vrij dure fauteuil in de virtuele winkelwagen en klikte onmiddellijk op de bestelknop. Een paar dagen later werd Isabella op de hoogte gebracht van wat er was gebeurd dankzij een bericht op haar e-mail waarin ze werd geïnformeerd over het verzenden van het meubilair. Eerst dacht ze dat het een misverstand was, maar toen dacht ze aan enkele dagen daarvoor, toen ze de telefoon zonder na te denken aan haar dochter had gegeven.

 

Helaas heeft Isabella de bestelling niet geannuleerd, teruggestuurd of betaald, zodat ze niets anders kon doen dan een flinke dosis ironie gebruiken en de stoel weer in de verkoop te zetten en een deel van het uitgegeven geld op te offeren. Isabella heeft de volgende aankondiging gepubliceerd: "Ik verkoop een nieuwe fauteuil die nog is ingepakt, deze is per ongeluk besteld door mijn dochter op Amazon...".

De eigenaardige aankondiging trok ook de aandacht van de media die het nieuws bekend maakte in een interview, gegeven door moeder McNeil aan de NBC. Dit verhaal doet ons ongetwijfeld nadenken over het gebruik, of beter gezegd misbruik van technologie door kinderen en jongeren. De vooruitgang kan niet worden gestopt, maar grotere voorzichtigheid en bescherming moet worden toegepast op degenen die op onschuldige wijze de vele valkuilen van het net kunnen tegenkomen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt