Ze was blind, maar na een operatie slaagde dit meisje er eindelijk in om het gezicht van haar moeder te zien - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze was blind, maar na een operatie slaagde…
Melk en knoflook, een natuurlijk hulpmiddel tegen rugpijn en ischias Kinderen angst aanjagen om te worden gehoorzaamd is nooit een goed idee

Ze was blind, maar na een operatie slaagde dit meisje er eindelijk in om het gezicht van haar moeder te zien

02 Oktober 2019 • Door Janine
2.856
Advertisement

Het verhaal van Daiana Pereira en haar dochter Nicole lijkt speciaal gemaakt om ons tot tranen van tederheid en emotie toe te roeren; dankzij de donaties van gewone mensen van over de hele wereld is het Daiana gelukt om haar verhaal van haar geboorteland Brazilië naar de Verenigde Staten te verspreiden, waar de kleine Nicole een belangrijke en delicate chirurgische ingreep heeft kunnen ondergaan. Een ontroerend verhaal!

via: People
foto: Facebook

De kleine Nicole leed aan primair infantiel glaucoom, een aandoening die meestal gepaard gaat met een overtollige ophoping in het oog en die vaak niet toestaat om te zien of zelfs te horen. Nicole was al geopereerd om te proberen het probleem in Brazilië op te lossen, maar zonder bevredigende resultaten.

Dankzij een fondsenwervingscampagne die op Facebook is gestart, slaagde Daiana Pereira erin om $17.000 bijeen te brengen om haar dochter te laten opereren in het Bascom Palmer Eye Institute in Miami.

foto: Facebook

De artsen van het Amerikaanse instituut begrepen onmiddellijk de ernst van Nicole's situatie: de druk in haar ogen was 50 millimeter kwik, terwijl het gemiddelde voor kinderen tussen 10 en 20 millimeter is; het gehoorverlies was volgens het medische team in feite te wijten aan het teveel aan vloeistoffen in de hoornvliezen van de oogbollen van kleine Nicole.

Maar deze keer was de operatie succesvol!

Advertisement
foto: Facebook

De foto’s die de sociale netwerken rond zijn gegaan, laten Nicole zien dat ze na de succesvolle operatie voor het eerst in vele, vele jaren haar moeders gezicht aanraakt met haar kleine handje. Bij het zien van deze foto’s moet je wel een traantje laten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt