Deze vrouw nam 97 honden in huis om ze te redden van de verwoestende orkaan Dorian op de Bahama's - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw nam 97 honden in huis om…
Een jongen eet bijna alleen patat en loopt het risico volledig blind te worden Het verhaal van Monte, de zwerfhond die een ster werd in de film Lady en de Vagebond

Deze vrouw nam 97 honden in huis om ze te redden van de verwoestende orkaan Dorian op de Bahama's

4.228
Advertisement

Voor degenen die van dieren houden, komen zij voor alles; vóór de liefde en genegenheid van vrienden en familie, komt het welzijn en de bescherming die de meest behoeftige vierpotige vrienden nodig hebben; zelfs tegenover de kracht van de natuur. Dit is wat er gebeurde met Chella Phillips, een Bahamaanse vrouw die besloot om 97 honden in haar huis te nemen en ze te redden van de allesverwoestende orkaan Dorian.

via: ABC News

Chella heeft in de afgelopen 4 jaar altijd haar best gedaan om de levens van de meest behoeftige dieren te redden, en haar bijzondere gevoel van moed en altruïsme tegenover de zwaksten heeft zich ook gemanifesteerd tijdens de verwoestende orkaan Dorian, die de eerste dagen van september 2019 het exotische eiland zwaar trof. Chella besloot een groot aantal honden in haar huis te verwelkomen, zodat ze goed konden worden verzorgd.

Het zal onmogelijk lijken, maar bij Chella's huis zijn er momenteel 97 honden, waarvan er 79 in de slaapkamer van de vrouw wonen! Maar, zoals Chella Phillips ons vertelde in een bericht op Facebook dat snel de sociale netwerken rondging, nu is haar huis niet langer geschikt om ruimte te geven aan het grote aantal honden: er is geen voldoende elektriciteit meer en er zijn wat lekkages.

Advertisement

Chella slaagt er namelijk in om de arme zwerfhonden te voeden dankzij de ontelbare donaties van de inwoners van de Bahama's; maar nu, met de verwoesting van de orkaan Dorian, hebben de 97 dieren een schuilplaats nodig die meer geschikt is voor hun behoeften, wachtend op de administratie van het eiland om een manier te vinden om ook de levens van deze vierpotige engelen te redden.

Advertisement
Advertisement

Wat Chella doet is een echte opoffering dat uit het hart komt, een groot hart dat klopt voor de dieren die het meest in moeilijkheden zijn, juist diegenen die de meeste zorg en veel, heel veel liefde nodig hebben.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt