De politie arresteert een Zimbabwaanse predikant: hij verkocht kaartjes voor het Paradijs voor elk $500 - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De politie arresteert een Zimbabwaanse…
Volgens experts is het tweede kind meer onhandelbaar dan het eerste: en ouders bevestigen het Een Down-vader is net als alle anderen, misschien zelfs beter: het verhaal van deze jongen bewijst het

De politie arresteert een Zimbabwaanse predikant: hij verkocht kaartjes voor het Paradijs voor elk $500

1.445
Advertisement

"Jezus Christus verscheen aan mij en gaf mij kaartjes voor de hemel". Zo zouden Pastor Tito Wats en zijn vrouw hun eigenaardige activiteit hebben gerechtvaardigd.

Waar we het over hebben, is een verhaal dat bijna uit een humoristisch of fantasieverhaal lijkt te komen, ook al is het een volledig reëel feit. Soms kunnen mensen profiteren van anderen op een manier die te overdreven is om te vertrouwen. Desondanks probeerde de pastoor in kwestie het: laten we eens kijken wat hij deed.

via: Vaaju.com

Toen de lokale autoriteiten de lucratieve onderneming van Tito Wats en zijn vrouw Amanda ontdekten, hadden ze nogal wat problemen. De politie heeft de Zimbabwaanse predikant er namelijk van beschuldigd kaartjes voor eeuwige redding te hebben verkocht, voor maar liefst $500 per stuk, wat kopers zou hebben verzekerd van het bereiken van het paradijs.

De belofte was eenvoudig: met de verzekering dat deze speciale kaartjes rechtstreeks door Jezus aan Wats waren geschonken, verkocht de Afrikaanse voorganger ze aan veel mensen die aan het einde van hun aardse bestaan ​​een plaats in Eden wilden zonder geconfronteerd te worden met welk oordeel dan ook.

In het krankzinnige verhaal dat Wats aan de politie vertelde, had de pastoor, naast te vertellen dat de kaartjes waren gemaakt van puur goud - terwijl dat duidelijk niet zo was - het ook over buitenaardse wezens en ruimtevaart. Hij beweerde toen dat hij een echte vervolging onderging, omdat hij een goddelijke taak uitvoerde met de kaartverkoop...

foto: Facebook

Na de arrestatie van de religieuzen en de ontdekking van zijn onderneming, ontbraken gek genoeg de protesten van veel van zijn gelovigen niet, die de autoriteiten vroegen hem vrij te laten zodat hij zijn dure kaartjes kon blijven verkopen.

Als we bedenken dat het gemiddelde salaris in Zimbabwe 2 dollar per dag is, is het niet moeilijk om de grote omvang van de zwendel van Wats te begrijpen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt