Monteur wint 126 miljoen euro: "Ik heb een droomvilla en luxe auto's, maar mijn leven is saai"

Janine image
door Janine

26 November 2022

Monteur wint 126 miljoen euro: "Ik heb een droomvilla en luxe auto's, maar mijn leven is saai"
Advertisement

De loterij winnen is de droom van velen, maar helaas lukt dat niet iedereen. Er zijn echter mensen die met onverzettelijkheid en geduld hun doel bereiken en in hun handen een echt fortuin vinden. Het komt dan voor dat het dagelijks leven compleet verandert en dat het leven een onverwachte weg inslaat. Maar weten we zeker dat dit altijd als positief moet worden beschouwd?

Velen zouden ja antwoorden, maar niet de hoofdpersoon van dit verhaal. Laten we samen zijn verhaal ontdekken en begrijpen waarom.

via Mirror

Neil Trotter woont in Coulsdon, Zuid-Londen, en werkte als monteur, totdat er iets in zijn leven volledig veranderde. Als fervent speler had hij het doorzettingsvermogen om mee te spelen in de loterij en na enkele jaren slaagde hij erin zijn droom om te winnen te realiseren. Het bedrag dat voor het oprapen lag was erg hoog en van het ene moment op het andere werd het van hem. De man bracht 126 miljoen euro mee naar huis en kon al zijn dromen waarmaken. Als groot fan van raceauto's ruilde hij zijn kleine auto in voor een Porsche en een Jaguar en kocht hij een villa met een privé-meer.

Hij had altijd het voorgevoel gehad dat vroeg of laat het geluk aan zijn deur zou kloppen en hij zei: "Op een dag zal ik winnen en ik zal heel veel winnen". Niemand geloofde echter dat het echt kon gebeuren, ook zijn vader niet die hem ermee plaagde en hem vertelde dat het alleen in zijn dromen zou gebeuren. Maar nee, hij had gelijk en het is echt gebeurd. "De dag ervoor voelde ik dat er iets buitengewoons ging gebeuren - verklaarde hij - ik heb zelfs tegen mijn vader gezegd dat ik binnenkort miljonair zou worden" - en dat gebeurde.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een nieuwe en heel andere situatie waardoor de man volledig ontheemd raakte. Iedereen zou denken dat zijn leven vanaf dat moment alleen maar positief was, maar dat is niet het geval. "Van intense werkdagen naar niets doen was niet fijn - bekende de man - ik heb kunnen bereiken wat ik wilde, ja, maar vele uren thuis op de bank zitten televisie kijken, is vreselijk saai" . Een ietwat eigenaardige uitspraak, als we denken dat vele anderen er alles aan zouden doen om in zijn plaats te zijn.

De winst gaf hem echter de kans om terug te keren naar zijn eerste liefde: racen. Hieraan wijdt hij een deel van zijn dag en zijn vrije tijd, waarbij hij plezier heeft met datgene wat hij het leukst vindt en wat hij zich uiteindelijk ook kan veroorloven. En wie weet zal hij zijn nieuwe bestaan ​​vroeg of laat volledig kunnen accepteren.

Wat zou jij hebben gedaan in zijn plaats en met al dat beschikbare geld?

Advertisement