Een man wil een pitbull uit het asiel adopteren, maar hij weigert zijn beste vriend in de steek te laten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man wil een pitbull uit het asiel…
Een twaalfjarige jongen is overleden omdat de school zijn astma-inhalator in beslag nam Na 10 zonen is deze moeder eindelijk bevallen van een meisje: nu is het gezin compleet

Een man wil een pitbull uit het asiel adopteren, maar hij weigert zijn beste vriend in de steek te laten

Door Janine
76.961
Advertisement

Vrienden zijn betekent niet alleen samen plezier hebben, maar ook - en vooral - elkaar ondersteunen in moeilijkheden. In het licht van de uitdagingen van het leven, begrijpen we het verschil tussen het hebben van een echte vriend en een eenvoudige kennis, en dit geldt voor zowel mensen als dieren! Dit wordt aangetoond door het verhaal van Taco en Merrill, twee heel verschillende honden die in hetzelfde verblijf in het Rocket Dog Rescue Center woonden.

Een paar dagen na elkaar aangekomen, vertoonden de twee onmiddellijk een zekere affiniteit, tot het punt dat ze de vrijwilligers dwongen om samen te leven, ondanks het verschil in grootte: Merrill is in feite een mix van pitbulls, terwijl Taco een mix van chihuahua's is. De twee begonnen elkaar gezelschap te houden, daarna begonnen ze hun eten te delen en na een tijdje... werden ze onafscheidelijk.

Zoals we echter hebben gezegd, merk je pas wat echte vriendschap is tijdens moeilijkheden. Na een paar dagen begon de kleine Taco tekenen van vermoeidheid en depressie te vertonen, maar zijn gezondheid was goed. De vrijwilligers realiseerden zich dat het niet om hem ging, maar om zijn vriend: toen ze Merrill naar de dierenarts brachten, kwamen ze erachter dat hij een spoedoperatie moest ondergaan.

Advertisement

Het was bijna onmogelijk om de twee honden uit elkaar te houden, ook tijdens de opname in de dierenkliniek: omdat ze wanhopig huilden zodra ze gescheiden waren, werd besloten om ze zo lang mogelijk bij elkaar te houden, zelfs in de momenten vóór de verdoving. De operatie was een succes en de twee vrienden keerden terug naar het asiel.

Maar de uitdagingen waren nog niet voorbij: op een dag arriveerde een man in de structuur met de bedoeling een hond te adopteren. Goed nieuws, zou je denken, ware het niet dat hij er maar één wilde, en dat hij verliefd werd op Merrill. Toen de vrijwilligers het hek openden om de lieve pitbull naar buiten te brengen, wilde hij er echter niets van weten. Hij klampte zich vast met zijn nagels om niet weggesleept te worden en maakte uiteindelijk het gebaar om Taco onder zijn poot te nemen. Het was duidelijk dat hij alleen nergens naartoe zou gaan!

De man, die de hele scène had gezien, twijfelde gelukkig niet wat hij moest doen: hij besloot onmiddellijk dat hij ze allebei zou adopteren.

En zo had het verhaal van Merrill en Taco een mooi gelukkig einde: de twee bleven in elkaars armen - of beter gezegd poten - leven, maar omringd door de liefde van een liefhebbend menselijk wezen en een thuis dat beslist meer gastvrij is dan een kooi.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt