Deze vrouw adopteert een oudere hond maar beseft dan dat het de hond is die ze als kind had - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw adopteert een oudere hond…
Deze oma heeft duizenden volgers veroverd met video's van haar zelfgemaakte recepten Beste thuismoeder: voel je niet alleen, want dat ben je niet

Deze vrouw adopteert een oudere hond maar beseft dan dat het de hond is die ze als kind had

Door Janine
4.790
Advertisement

De band die je creëert met een hond kan dieper zijn dan je je kunt voorstellen en kan een leven lang duren. Toen ze nog een kind was, verlangde Nicole Grimes naar een hond om van te houden en voor te zorgen - een veel voorkomende wens van kinderen, die niet kunnen wachten om met een lieve puppy te spelen en te knuffelen. Op dat moment wist Nicole echter niet dat de pup die ze op 10-jarige leeftijd zou krijgen, onverwacht ook deel zou hebben uitgemaakt van haar volwassen leven. Of het nu toeval is of niet, dit meisje heeft haar "oude" hond na vele jaren weer gevonden. Een verhaal dat ongelooflijk is en dat ons echt aan een teken van het lot doet denken.

via: BBC

Op 10-jarige leeftijd was Nicole zo blij: op een dag kwamen haar moeder en grootmoeder haar van school ophalen met een kleine verrassing. Bij het naderen van de auto had Nicole al van een afstand een pup gezien met een roze strik op schoot bij haar grootmoeder, en kon haar emotie bijna niet de baas blijven. De keuze voor de naam viel op "Chloe" en ze sloten een relatie van diepe vriendschap. Helaas was hun vriendschap van korte duur, want na slechts 4 jaar moest Nicole afscheid van haar nemen.

De vader van Nicole was thuis gaan werken als customer service, maar kon zijn bedrijf niet voortzetten vanwege het constante geblaf van de hond. De beslissing was verdrietig maar onvermijdelijk: de familie nam Chloe mee naar de Washington Humane Society waar iemand anders het hondje zou adopteren.

Vele jaren later, toen Nicole 21 was, had ze een eigen gezin: getrouwd en met een dochtertje om voor te zorgen. Ze had zich haar hele leven afgevraagd waar Chloë was gebleven, vooral na de dood van haar grootmoeder, maar ze had nooit meer iets van hem gehoord. Nu ze volwassen was, wilde Nicole heel graag een pup adopteren om haar dochtertje de unieke ervaring van het hebben van een huisdier te geven.

Op een dag vond Nicole zelf op een site voor adoptie van honden een mix tussen een poedel en een pomeraniaan, heel oud en ze leek zelfs op haar "oude" Chloe. Ze had zelfs dezelfde naam! Nicole dacht er niet lang over na om die hond te adopteren.

Advertisement

Haar intuïtie leekt te kloppen: jaren later heeft Nicole haar oude hond weer gevonden. "Ze gedraagt zich precies zoals mijn Chloe" zei ze, "ik weet zeker dat ze het is!" Nicole gelooft dat het feit dat ze Chloe heeft gevonden een teken is van haar grootmoeder, die jaren geleden is overleden, en dat dit alles logisch maakt.

Een ongelooflijk verhaal met een gelukkig einde.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt