Dit zwerfkatje zocht zijn toevlucht op een advocatenkantoor, zodoende hebben de advocaten hem "aangenomen" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit zwerfkatje zocht zijn toevlucht…
Deze 7-jarige meisjes worden beschouwd als de mooiste tweeling ter wereld en hebben al een toekomst in de mode 8 gedragingen om te vermijden tijdens de scheiding om de kinderen te beschermen

Dit zwerfkatje zocht zijn toevlucht op een advocatenkantoor, zodoende hebben de advocaten hem "aangenomen"

Door Janine
2.203
Advertisement

Het geluk komt soms op de meest uiteenlopende en onverwachte manieren en vormen. Een onverwachte gebeurtenis, een gelukkige toevalligheid, een aanbieding voor een baan: vaak dienen zich zulke momenten aan juist wanneer je het het minst verwacht.

En het is niet gezegd dat dit alleen mensen overkomt: het verhaal van het zwerfkatje dat we je gaan vertellen, bewijst dit. Dit dier had zoveel geluk dat hij niet alleen een schuilplaats vond, maar ook een uitstekende baan als... advocaat!

De verwelkoming die Leon (dit is de naam van het zwerfkatje) aanvankelijk kreeg in De Orde van Advocaten in Brazilië was niet de beste. Veel mensen die vaak op kantoor kwamen, klaagden zelfs herhaaldelijk over de aanwezigheid van deze kleine kat met zijn lichte vacht.

In reactie daarop besloten de advocaten echter om met een symbolisch en bijzonder gebaar hier een einde aan te maken. Leon werd toen letterlijk "ingehuurd" als lid-advocaat van de Orde, en veranderde van een eenvoudige zwerfkat in een officiële werknemer, compleet met een onderscheidende badge.

Advertisement

Om tegemoet te komen aan de klachten dat een kat niet in de kantoren van een belangrijke instelling zoals de orde van advocaten kon rondlopen, maakten de eigenaars van de kat hun collega, vergelijkbaar met henzelf, en daarom veilig voor alle kritiek op zijn "misplaatst" zijn.

De kat arriveerde bang en hongerig op kantoor, na dagen buiten in de regen te hebben doorgebracht. Een week lang gaven de medewerkers hem te eten en lieten hem in een doos slapen tot hij werd "aangenomen". En het verhaal van Leon is snel de hele wereld rondgegaan, zozeer zelfs dat hij nu een Instagram-pagina heeft die volledig aan hem is gewijd, waar hij door meer dan 30 duizend mensen wordt gevolgd.

Leon is onderhand een integraal onderdeel van het kantoor, hij wordt verzorgd en gevoed en houdt ervan om te spelen en tijd door te brengen met iedereen, zelfs met degenen die in eerste instantie tegen zijn aanwezigheid waren. En de inzet van de Braziliaanse advocaten die voor hem zorgen zal, met alle waarschijnlijkheid, verder gaan.

Advertisement

De bedoeling van de advocaten is namelijk om een instituut op te richten voor de verdediging van de rechten van mishandelde en achtergelaten dieren. Omdat het niet mogelijk is om andere behoeftige dieren te huisvesten, zal het doel zijn om de verschillende NGO's in het gebied te financieren die zich bezighouden met hun overleving.

Het valt niet te ontkennen: een mooi verhaal, dat voor velen als voorbeeld zou moeten dienen. Werken in contact met een leuke kat helpt immers zeker om wat meer sereniteit te hebben. En de kat kan rustig slapen, omdat hij een originele maar perfecte familie heeft gevonden!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt