Deze oma heeft duizenden volgers veroverd met video's van haar zelfgemaakte recepten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze oma heeft duizenden volgers veroverd…
Deze politieagent ziet een dakloze man op straat, loopt naar hem toe en helpt hem zijn baard te scheren Deze vrouw adopteert een oudere hond maar beseft dan dat het de hond is die ze als kind had

Deze oma heeft duizenden volgers veroverd met video's van haar zelfgemaakte recepten

Door Janine
1.304
Advertisement

Sociale netwerken en, meer in het algemeen, het internet, zijn uitstekende startpunten om een eigen bedrijf of project van de grond te krijgen dat we mogelijk al enige tijd in de la verborgen hielden. Om "succes" te hebben, is alles wat je nodig hebt het juiste idee. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd maar vaak zit het veelgezochte succes verborgen achter de eenvoudigste ideeën. Deze Mexicaanse oma heeft bijvoorbeeld een YouTube-kookkanaal geopend, waarin ze laat zien hoe ze zelfgemaakte recepten bereidt met de producten van haar boerderij. Een heel eenvoudig te realiseren idee dat werd beloond door 265 duizend volgers na slechts één maand sinds de start van het kanaal.

Mevrouw Angela is een Mexicaanse oma die altijd alles heeft gekweekt en gegeten wat haar tuin en haar dieren haar aanboden en die nu zonder al te veel pretenties een “oude” culinaire erfenis wil overbrengen, door te profiteren van de eindeloze mogelijkheden van het internet. Een erfenis die we tegenwoordig in de meeste gevallen hebben verloren. "Van mijn boerderij naar jouw keuken" is het motto in het Nederlands, evenals de titel, van Angela's Youtube-kanaal. Haar recepten hebben in zeer korte tijd een groot aantal volgers veroverd - een feit dat laat zien hoeveel mensen zich vandaag nog steeds aangetrokken voelen door de eenvoud van het echte. Geen banale vaststelling als we denken aan de vele influencers die elke dag een oppervlakkige en kunstmatige weergave voorstellen van de wereld waarin we leven.

De kracht van Angela ligt precies in de authenticiteit ervan. En ook in haar vaardigheid om te koken, uiteraard, waardoor ze erin geslaagd is om de aandacht te trekken van degenen die opnieuw of voor het eerst de “oude smaken” willen proeven en proberen. Nog een sterk punt van "Van mijn boerderij naar jouw keuken" is dat het erg doet denken aan onze grootouders en overgrootouders - een dimensie waaraan we niet langer gewend zijn en waar we met nostalgie aan terugdenken.

Advertisement

Als je de recepten van een aantal heerlijke typische gerechten uit een verre traditie wilt, kun je een kijkje nemen op het kanaal van mevrouw Angela. Een echte influencer.

Tags: KokenEtenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt