De fotoshoot van dit pasgetrouwde stel werd gedenkwaardig door de komst van een familie wasberen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De fotoshoot van dit pasgetrouwde stel…
Weten hoe je voor jezelf kunt zorgen, betekent niet dat je alleen bent: het is een vorm van moed die je helpt een leven lang van jezelf te houden Deze hond gooit zichzelf op de grond en doet alsof hij flauwvalt, telkens wanneer zijn baasje hem na een wandeling naar huis brengt

De fotoshoot van dit pasgetrouwde stel werd gedenkwaardig door de komst van een familie wasberen

Door Janine
14.138
Advertisement

De trouwdag is voor veel stellen het uitkomen van een droom, het hoogtepunt van een sprookje dat begint of voortduurt - een dag waarop we grote vreugde delen met de hele wereld. Aan het geluk om zo'n belangrijk doel te hebben bereikt, wordt uiteraard de wens toegevoegd dat alles goed verloopt en dat alles perfect is. Om hiervoor te zorgen, wordt alles tot in het kleinste detail gepland, om niet voor verrassingen te staan, ook al zijn het soms juist die onverwachte dingen die het specialer maakt.

via: Fox10

En dit is precies wat er gebeurde met Sarah en Zach, een pasgetrouwd stel dat bezig was met de onvermijdelijke fotoshoot, terwijl ze poseerden in het Golden Gate Park van San Francisco.

Na een paar foto's met de prachtige omgeving van de natuurlijke oase op de achtergrond, zag fotografe Kathryn White iets vreemds bewegen uit de struiken vlak achter hen. Het trio stopte om erachter te komen waar het om ging en toen ze zich omdraaiden in de richting van het geritsel in de takken, kwam er een vrolijke familie wasberen tevoorschijn.

Advertisement

De dieren leken niet in het minst bang of gehinderd te zijn door de aanwezigheid van mensen, integendeel, ze leken nieuwsgierig en beperkten zich door naar het pasgetrouwde stel te kijken.

Kathryn maakte van de gelegenheid gebruik om enkele foto’s van de gebeurtenis vast te leggen en een mooie foto te maken van het echtpaar met de onverwachte ongenode indringers die, al was het maar voor enkele ogenblikken, de show hebben gestolen.

Sarah en Zach hadden misschien een iets ander scenario in gedachten, maar ze waren toch blij met die aangename programmawijziging. Het echtpaar heeft die foto's bewaard, als een goed voorteken.

Het was absoluut een fotoshoot die anders en origineel was.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt