Dankzij het heroïsche gebaar van hun hond, slaagde dit gezin erin om door een wonder te ontsnappen aan een brand - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dankzij het heroïsche gebaar van hun…
12 foto's die laten zien hoe ouders bereid zijn om alles voor hun kinderen te doen Om weer gelukkig te kunnen leven, moet men de moed vinden om de dode takken te verwijderen

Dankzij het heroïsche gebaar van hun hond, slaagde dit gezin erin om door een wonder te ontsnappen aan een brand

Door Janine
3.928
Advertisement

Helden kunnen zich verbergen in het dagelijks leven, bij gewone mensen en soms hebben ze vier poten en een heel groot hart. Het is niet de eerste keer dat de media berichten over honden die een ongelooflijke heldendaad hebben verricht om mensen uit de problemen te halen. Loyaliteit, toewijding en beschermingsinstinct maken deel uit van hun aard, van de band die ze met mensen kunnen creëren - een vorm van immense, oprechte en onvoorwaardelijke liefde.

foto: Pixabay - Immagine di repertorio

Een van deze beschermengelen zonder vleugels, maar met een kwispelende staart, heet Micki, de hond van een Argentijnse familie bestaande uit Romina, een alleenstaande moeder en haar twee zonen, woonachtig in de stad Comodoro Rivadavia.

Op een nacht, terwijl iedereen sliep, brak er plotseling brand uit en deze verspreidde zich in zeer korte tijd over het hele huis. De situatie begrijpend, begon Micki aan zijn hek te krabben, te blaffen en te schreeuwen om te waarschuwen voor het vreselijke gevaar. Romina schrok wakker, rook de rook en voelde de hitte die uit de rest van het appartement kwam, dus nam ze de kinderen en de hond en rende naar de achterste uitgang.

Even later en dit verhaal zou zeker dramatisch zijn afgelopen, maar dankzij de kordaatheid van Micki wist zijn familie te ontsnappen. De hond heeft helaas ernstige verwondingen en brandwonden opgelopen door de vlammen, maar het veterinaire personeel van het centrum van San Andres de Kilometer 5 heeft een positief oordeel uitgesproken over het volledige herstel van het dier.

De beangstigende ervaring is de sociale netwerken rondgegaan en heeft veel shares gekregen van mensen die de dappere Micki hebben geprezen met bewondering en emotie. Afgezien van zijn instinct, laat dit zien hoe sterk de verbondenheid van deze buitengewone wezens is, in staat om hun leven in gevaar te brengen om dat van de mensen te redden aan wie ze gehecht zijn.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt