Bruid kiest een kip als bruidsmeisje: ze had niet de juiste persoon gevonden om het te doen

Janine image
door Janine

10 Oktober 2022

Bruid kiest een kip als bruidsmeisje: ze had niet de juiste persoon gevonden om het te doen
Advertisement

Beslissen om te trouwen is een van de meest ontroerende dingen in het leven van stellen die er sterk naar verlangen. Er zijn mannen en vrouwen die op niets anders wachten en er alles aan doen om die dag speciaal te maken. Zo komen we tot de kern van de voorbereidingen en proberen we elk aspect zo goed mogelijk te organiseren en te verzorgen. Een van de moeilijkste keuzes om te maken is, zonder enige twijfel, die betreffende de getuigen en de bruidsmeisjes. En als een bruid of bruidegom niet de juiste persoon naast zich zou hebben om deze rollen te vervullen, wat doe je dan?

De hoofdpersoon van dit verhaal vond de ideale oplossing die niet alleen de ogen van de gasten deed rollen, maar ook de vele gebruikers die de foto's van die dag zagen. Laten we er samen achter komen waarom.

via Viralistas

Advertisement

Haley en Ty zijn twee pasgetrouwden die beroemd zijn geworden op internet vanwege de keuze voor hun bruidsmeisje. Omdat ze geen speciale vriendin had om te vragen, besloot de bruid, samen met haar geliefde, erover te praten met een goede vriend van hen, Dave. Omdat hij een schattige kip als huisdier heeft, wilde hij hem als alternatief voorstellen. Je leest het goed.

Het paar, dat dat een goed idee vond, besloot daarom om Sammi Chicken als bruidsmeisje te nemen, een beroemde en onbevangen huiskip die, al beroemd op het web, de aandacht heeft getrokken van familieleden en vrienden, maar ook van de vele gebruikers die over de originele keuze hebben gelezen.

Advertisement

Meestal zijn bruidsmeisjes mooie meisjes die in prachtige kleurrijke jurken de bruid begeleiden en de hele ceremonie naast haar staan, en Sammi was geen uitzondering. Gehuld in een prachtige blauwe tutu, met een opvallende witte bloem op de borst, is de kip erg populair geworden, vooral vanwege het gemak waarmee hij poseert voor de trouwfoto's.

Of het nu met de bruid en bruidegom is of alleen, Sammi lijkt erg kalm voor de camera en zijn jurk creëert een perfecte setting om een ​​gedenkwaardig en origineel moment als dit vast te leggen. Wie wil er tenslotte geen kip als bruidsmeisje? Het is natuurlijk geen keuze die vaak wordt gemaakt, maar we kunnen niet ontkennen dat het veel effect had en dat het niet snel zal worden vergeten door degenen die op de bruiloft aanwezig waren.

Heb jij ook zoiets origineels gedaan op je bruiloft, of zou je dat graag willen doen?

Advertisement