x
Dit paard heeft zulke betoverende manen…
Deze vrouw verandert schoolbussen in kleine huizen om daklozen te helpen Dit bedrijf koos een meisje met het syndroom van Down als testimonial voor haar cosmetica

Dit paard heeft zulke betoverende manen dat de hoofdpersoon van een sprookje er jaloers op zou zijn

14 Oktober 2019 • Door Janine
3.837
Advertisement

Storm is de naam van een prachtige Haflinger dat in Nederland woont met zijn eigenaresse Naomi Beckers. De schoonheid van dit paard is vooral te danken aan de zeer dikke en platinablonde manen - die erg doen denken aan een paard uit een sprookje. Storm hoeft niet jaloers te zijn op Rapunzel want zijn pracht heeft duizenden gebruikers op het web veroverd. De Instagram-pagina gewijd aan Storm heeft bijna 50 duizend volgers waar honderden foto's van het paard samen met zijn eigenaresse op staan. Wat al deze volgers ongetwijfeld heeft aangetrokken, is het feit dat Naomi en Storm dezelfde identieke stijl van "haar" delen: lang, blond en golvend!


Storm is niet de enige Haflinger met zulke manen, maar in de meeste gevallen beginnen de “krullen” uit te zakken naarmate de paarden groeien. Storm is duidelijk een prachtige uitzondering, omdat ze haar fantastische krullen al 10 jaar heeft weten te behouden. Naomi wilde aanvankelijk slechts enkele foto's van Storm op Instagram publiceren, maar toen werd ze overweldigd door de populariteit en enthousiasme die de foto’s bij haar volgers teweeg brachten.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Een paard dat uit een sprookje lijkt te komen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt