x
Het paard begroet zijn baasje voor de…
Hij schrijft een briefje aan de juf en vraagt ​​haar om hulp: Zie je de kat de trap op of af gaan? Het antwoord kan veel van je karakter onthullen

Het paard begroet zijn baasje voor de laatste keer met een kus tijdens de begrafenis

22 Maart 2022 • Door Janine
6.343
Advertisement

Als je denkt dat dieren geen verdriet kunnen ervaren, heb je het mis. Net als ieder menselijk wezen van wie een goede vriend of familielid wordt weggenomen, lijdt een huisdier dat met liefde en toewijding is verzorgd, vreselijk onder het verlies van zijn baasje. Dit is helaas wat er gebeurde met Major, een paard dat dol was op zijn baasje, die hem had gered van een situatie van verwaarlozing en mishandeling. Major was meteen dankbaar voor de liefde die hij kreeg en op het laatste moment leek het alsof hij alle genegenheid wilde beantwoorden met een "vaarwel kus". De getuigenis van deze ontroerende scène liet de dochter van de man, Janna Grapperhaus, zien.


Janna Grapperhaus vertelde in een Facebook-bericht het verhaal van Major, het paard van haar vader, die helaas is overleden. Het dier kwam uit een dramatische situatie: de vorige eigenaren straften het vaak en lieten het dagenlang zonder voedsel en water achter in een kleine ruimte. Nadat hij deze mishandelingen had doorstaan, vertrouwde hij niemand meer en toen hij op de boerderij van Janna's vader aankwam, wist hij niet wat hem te wachten stond. Hij schopte en beet iedereen, maar de enige die hem meteen wist te temmen was Janna's vader. Met hem bouwde Major onmiddellijk een sterke band op, die tot het einde duurde. De man deed er nog twee jaar over voordat hij hem kon berijden, maar de genegenheid die hen verenigde was hoe dan ook echt uniek.

Als Janna's vader zelfs maar een dag weg was, kwam het paard naar hem toe, alsof hij zijn voorhoofd wilde kussen. Met dit gebaar benaderde het paard hem tijdens het laatste afscheid. De ontroerende scène werd gefilmd door de dochter, net toen het dier zijn geliefde baasje naderde.

Een laatste hartverscheurende groet, die laat zien hoe onze dieren elke dag van ons houden en hoe oprecht en wederzijds hun genegenheid is.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt