Deze man sliep in het asiel samen met de hond die niemand wilde en wist haar zodoende te laten adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man sliep in het asiel samen met…
De eerste 3 jaar van het leven van een kind zijn de basis van de volwassene die het zal worden: dat zegt een therapeut 12 foto's die laten zien hoe ouders bereid zijn om alles voor hun kinderen te doen

Deze man sliep in het asiel samen met de hond die niemand wilde en wist haar zodoende te laten adopteren

Door Janine
16.698
Advertisement

Er zijn mensen die echt alles zouden doen om wat geluk te geven en de conditie van een ander levend wezen te verbeteren. Dit verhaal, waarin een mooie kleine hond de hoofdrol speelt, is hiervan het bewijs. Queen is een lieve kleine hond die 400 lange dagen in de opvang van Great Plains SPCA verbleef, wachtend op iemand die haar als huisdier zou kiezen en haar wat genegenheid zou geven. Een man genaamd Scott Poore besloot om haar op een heel speciale manier te helpen een huis te vinden.

via: NY Post

Scott Poore besloot dat hij iets moest doen om de ongelukkige hond te helpen en dus verhuisde hij letterlijk naar het asiel om haar gezelschap te houden. De man is de oprichter van een kledingmerk dat honden ondersteunt en beschermt en, geconfronteerd met het verhaal van Queen, niet onverschillig kon blijven. Queen had namelijk geen gemakkelijk leven: ze woonde op straat en werd gevonden op een vuilstortplaats in Kansas City, Missouri.

Toen Queen werd gered en naar het asiel werd gebracht, was iedereen er vast van overtuigd dat de hond binnen zeer korte tijd een nieuw gezin zou vinden, maar dit gebeurde niet. "Ze vertelden me alle verschillende manieren waarop ze probeerden Queen te laten adopteren, maar niets lukte", zei Scott. Om deze reden bedacht de man om iets te doen dat de aandacht van meer mensen op de lieve Queen zou vestigen. De hulpverleners van het asiel aanvaardden onmiddellijk het voorstel van Scott en lieten hem een paar dagen samen met de hond in het asiel wonen.

Advertisement

Zo gezegd zo gedaan: in Queen's “slaapkamer" bracht Scott een hondenbed, een bureau, een klapstoel en een plant. De man verbleef acht dagen bij Queen, keerde terug naar huis om te douchen en om op de hoogte te blijven van de e-mails op zijn werk.

Hoewel de opvang een aangename plek is in vergelijking met de straat, is het geen geschikte plek voor een hond. Een dier verdient beter dan een opvang - wanneer de lichten uitgaan en de vrijwilligers vertrekken, zijn er altijd enkele honden die blaffen, waardoor andere honden op hun beurt beginnen te blaffen als reactie, en een aanzienlijk geluid veroorzaken. Kortom, voor de dieren is het niet erg rustgevend. Scott gelooft dan ook dat een hond alleen in vrede kan slapen als hij een huis en een gezin vindt.

Gelukkig waren alle inspanningen van Scott niet tevergeefs en binnen een week vond het hondje iemand die haar wilde adopteren. "Een week geleden wisten heel weinig mensen van het bestaan van Queen af, terwijl ze nu allemaal verliefd op haar zijn geworden. Ik ben er trots op dat ik een rol heb gespeeld bij het vinden van een thuis voor haar.”

Advertisement

Scott was zeer tevreden, maar tegelijkertijd kon hij niet wachten om naar huis naar zijn eigen bed te gaan. "Ik zou het niet elke week willen doen. Maar als het de juiste situatie en het juiste dier was, zou ik het absoluut opnieuw doen."

Advertisement

Een man met een hart van goud die op zijn eigen manier zoveel voor een ander levend wezen wist te doen.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt