Evenwichtig en onafhankelijk: Boogschutters zijn een schat voor degenen die hen ontmoeten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Evenwichtig en onafhankelijk: Boogschutters…
Oma voelt zich niet goed: haar kleindochter overleeft 5 dagen in de wieg Ze vinden een kind dat helemaal alleen op straat huilt: een politieman omhelst hem voortdurend om hem te kalmeren

Evenwichtig en onafhankelijk: Boogschutters zijn een schat voor degenen die hen ontmoeten

13 November 2019 • Door Janine
3.528
Advertisement

Onverstoorbare kalmte, evenwicht en een sterk gevoel van rechtvaardigheid behoren tot de meest emblematische kenmerken van de "gasten" van het negende huis, zeer gewaardeerd en gewild zowel in vriendschap als in de professionele sfeer.

We hebben het over mensen geboren onder het teken van Boogschutter. Een hemel met Jupiter als centrale planeet. Degenen die erdoor worden gedomineerd, kunnen met recht een individu worden genoemd met een gearticuleerde, intense en unieke persoonlijkheid. Laten we eens kijken waarom deze mensen echte schatten zijn voor degenen die hen ontmoeten.

foto: Maxpixel

Degenen die geboren zijn tussen 23 november en 21 december houden van schoonheid, zoeken er constant naar in dingen en mensen, maar niet alleen de esthetische kant: ook het diepzinnige van de ziel.

Het is geen toeval dat ze begiftigd zijn met grote spiritualiteit, geloven in de waarde van kennis en veel energie steken in het cultiveren van stimulerende interesses die hen cultureel verrijken.

Een andere bijzonderheid in het teken van de Boogschutter is de onafhankelijke, veelzijdige aard, die voortdurend moet worden gevoed door nieuwigheden en waaraan moet worden voldaan.

foto: Unsplash

Hij kan ook veel tijd besteden aan een relatie, maar als hij beseft dat het niet de moeite waard is, kan hij ook verdwijnen om de noodzaak na te streven om zijn eigen dimensie te vinden zonder banden en grenzen.

De liefde, voor een vrije geest als de Boogschutter, is een mix van avontuur en passie, maar wanneer het hart in harmonie met iemand begint te kloppen, wordt hij absoluut trouw. In staat tot duizenden attenties, plaatst hij zijn partner in het centrum van zijn wereld.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt