De bruid danst op haar huwelijk met de donor die haar 10 jaar eerder van leukemie heeft gered - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De bruid danst op haar huwelijk met…
Deze moeder verpakt elke dag meer dan 100 snacks voor kinderen in moeilijkheden in haar buurt Deze hilarische foto’s laten ons zien hoe onze grootouders schatten zijn om te koesteren

De bruid danst op haar huwelijk met de donor die haar 10 jaar eerder van leukemie heeft gered

Door Janine
23.888
Advertisement

Voor Greta Hokanson was 1 september 2006 een heel belangrijke dag: een dag die ze nooit zal vergeten. Op slechts 16-jarige leeftijd moest Greta lange tijd tegen een vreselijke ziekte vechten, leukemie, de klassieke en pijnlijke chemokuur ondergaan, wachtend op een compatibele beenmergdonor. Die dag, 1 september 2006, bleek Danny Daniels, een compleet onbekende man, een compatibele donor te zijn en zo heeft hij het meisje gered. Aan Danny Daniels heeft Greta letterlijk haar leven te danken en op de dag van haar huwelijk danste ze met haar redder, 10 jaar na die ongelooflijke gebeurtenis.

via: ABC News
foto: Phodot

Toen Greta op zoek was naar een donor, gebeurde er een klein wonder in de race tegen de klok: een onbekende stemde ermee in om de nodige controles uit te voeren om te bepalen of hij een plausibele donor kon zijn; zodra de compatibiliteit ervan was vastgesteld, bood de man zichzelf aan als donor.

De jonge vrouw kon herstellen dankzij de tijdige tussenkomst van deze geweldige man.

foto: Phodot

Vele jaren later nodigde Greta Danny natuurlijk uit voor de ceremonie van haar trouwdag, en danste hij met haar een wals onder de ogen van de aanwezigen - allemaal zichtbaar ontroerd. Een dans op het leven, een speciale dank aan de man die haar de hoop op een normaal leven gaf en die haar droom realiseerde om te blijven leven.

Advertisement
foto: Phodot

Een verhaal dat het belang benadrukt van donor zijn - de juiste controles uitvoeren, om de levensverwachting van iemand anders te zijn.

Iemands leven redden is onbetaalbaar en de dankbaarheid van de ander zal voor altijd zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt