Een stel vindt meer dan 200 noten verstopt door eekhoorns in de motorkap van hun SUV - BekijkDezeVideo.nl
x
Een stel vindt meer dan 200 noten verstopt…
Dit gehandicapte kind wordt uit een fastfood gegooid omdat hij niet aan tafel kan zitten en met zijn handen kan eten Vrouwen herinneren zich de details van een gesprek beter dan mannen: dat zegt de wetenschap

Een stel vindt meer dan 200 noten verstopt door eekhoorns in de motorkap van hun SUV

11 Oktober 2019 • Door Janine
3.368
Advertisement

Met de komst van de herfst en de eerste kou, stropen veel kleine wilde dieren hun mouwen op en proberen manieren te vinden om de winter door te komen. Sommigen beginnen hun vetreserves op pijl te houden en anderen beginnen met het bouwen van een hol waar ze rustig kunnen schuilen en waar ze al het voedsel kunnen opslaan dat ze nodig hebben om de donkerste maanden door te komen. Als je een tuin met een notenboom hebt, zie je veel kleine knaagdieren in die specifieke periode van het jaar. Chris Persic, een inwoner van Pittsburgh (VS), had iets bijzonders in de buurt van zijn notenboom in de tuin opgemerkt: hoewel de boom behoorlijk groot was, lagen er in verhouding maar weinig noten op de grond.

Today this squirrel was in the tree watching me so I took its picture~

Pubblicato da Amber L Purcell su Venerdì 4 ottobre 2019

Chris en zijn vrouw kwamen er vrij snel achter waar al die noten waren gebleven: ze lagen allemaal onder de motorkap van hun SUV! Heel veel noten (meer dan 200!) en onkruid vormde een heel comfortabel hol direct onder de motor van de auto. Het echtpaar publiceerde onmiddellijk de foto van die kleine ramp om ook andere mensen te waarschuwen: je verwacht het niet, maar in een bepaalde periode kan het gebeuren dat een vriendelijk knaagdier de binnenkant van je auto bijzonder geschikt vindt. Om onaangename situaties te voorkomen en dagen bij de monteur door te brengen, is het het beste om de auto regelmatig te controleren!

Chris moest de sleepwagen bellen toen hij merkte dat de auto trilde en het licht continu knipperde. Na de bijzondere ontdekking moest Chris hard aan de slag en binnen een uur had hij al die dennennaalden en noten uit de motorkap verwijderd. Later vond de monteur andere noten die goed verstopt zaten onder de motor.

Here’s a little PSA for everyone on this rainy Monday: Rodents and vehicles do not mix... My wife called me from...

Pubblicato da Chris Persic su Lunedì 7 ottobre 2019

Gelukkig heeft de auto geen ernstige schade opgelopen, maar dat had heel goed gekund: als het om een knaagdier gaat, zou de schade als gevolg van het knagen van belangrijke kabels op zeer dure reparaties kunnen uitlopen, evenals dat ze een veiligheidsprobleem vormen.

Kortom, doe jezelf een plezier: controleer de motorkap van je auto van tijd tot tijd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt