Dit gehandicapte kind wordt uit een fastfood gegooid omdat hij niet aan tafel kan zitten en met zijn handen kan eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit gehandicapte kind wordt uit een…
Wanneer we dierbaren verliezen, kunnen we ze voor altijd naast ons blijven voelen in ons hart Een stel vindt meer dan 200 noten verstopt door eekhoorns in de motorkap van hun SUV

Dit gehandicapte kind wordt uit een fastfood gegooid omdat hij niet aan tafel kan zitten en met zijn handen kan eten

Door Janine
2.592
Advertisement

Er zijn veel mensen op de wereld die een groot hart hebben, altijd vrijgevig zijn en klaarstaan om de meest behoeftigen te helpen; maar helaas zijn er ook verhalen die we nooit zouden willen vertellen over echte gebaren van onmenselijkheid. Maar gelukkig zijn er mensen die zich nog steeds tegen bepaalde houdingen verzetten, vooral als het gaat om kinderen. Dit is wat er met de kleine William is gebeurd, weggejaagd door een fastfoodketen omdat hij niet met zijn handen kon eten omdat hij gehandicapt is.

via: Fox News
foto: YouTube

William werd helaas zonder armen geboren en, ondanks de extreme moeilijkheid van een leven met deze vorm van beperking, leerde hij met grote moed en vindingrijkheid om zijn voeten te gebruiken om te bewegen en zichzelf te voeden. William eet graag pannenkoeken, en het is precies vanwege dit bekende Amerikaanse dessert dat er een controverse uitbrak toen hij en zijn moeder naar een bekende keten van pannenkoeken in de Verenigde Staten gingen om in alle rust van deze lekkernijen te genieten.

Helaas moet William, om te eten, op de tafel gaan zitten en zijn voeten gebruiken, maar de winkelmanager vroeg hen vriendelijk het restaurant te verlaten "om hygiënische redenen".

foto: YouTube

William's moeder, geërgerd, vroeg de manager van hoeveel van zijn “normale” klanten hij met zekerheid wist dat ze hun handen hadden gewassen voordat ze de stroop aanraakten en de pannenkoeken consumeerden. Maar de onenigheid ging door, zelfs nadat moeder Alexis en William het restaurant hadden verlaten. Na de publicatie van een klachtenpost op Facebook is de boodschap van Alexis geleidelijk viraal gegaan en leidde tot schande en verontwaardiging over het onbeleefde gebaar van de manager.

William had begrepen wat het probleem was, zozeer dat hij de keren erna dat hij met zijn ouders ging eten, erop stond om op een stoel te zitten in plaats van op de tafel.

Advertisement
foto: YouTube

De les van Alexis tegenover de IHOP-keten (International House of Pancakes) begon al snel zijn vruchten af te werpen: de keten streeft ernaar deze situaties niet langer lichtvaardig op te nemen, hun menselijkheid te tonen en hun werknemers beter op te leiden om ervoor te zorgen dat een gebeurtenis over handicaps zoals die van de arme William nooit meer wordt overschaduwd.

Zodat iedereen, echt iedereen, kan genieten van die kleine momenten van vreugde en sereniteit zonder zich voor anderen te schamen.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt