De ouders filmen de tweeling die een paar dagen na de geboorte teder omarmd slapen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De ouders filmen de tweeling die een…
Deze lerares koopt eten voor een van haar leerlingen nadat het kind haar heeft verteld dat hij thuis niets meer heeft Er is weinig voor nodig om iemand te helpen: 12 foto's waardoor we weer hoop krijgen in de menselijkheid

De ouders filmen de tweeling die een paar dagen na de geboorte teder omarmd slapen

Door Janine
33.468
Advertisement

De relatie tussen broers en zussen is zeker een van de sterkste die een persoon in de loop van zijn leven kan ervaren. Ondanks de ruzies of de aanvankelijke jaloezie, is een broer of zus een figuur halverwege een vriend en een familielid die een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling en een waardevolle bondgenoot wordt in het volwassen leven.

De relatie wordt zelfs nog hechter, tot het punt dat het grenst aan symbiose, in het geval van tweelingen, die hun leven delen vanaf de eerste momenten, tot het punt van het creëren van een onafscheidelijke band. Dezelfde band die de zusjes Tobon verenigt, die je kunt zien in de video hieronder.

De twee kleine zusjes, wiens avonturen je kunt volgen via het Instagram-kanaal van hun ouders, toonden vanaf de eerste dagen een sterke band. De video werd kort na de geboorte opgenomen, maar de band die hen verenigt is al zichtbaar.

Een van de twee omarmt vredig de ander, die van tijd tot tijd haar ogen opent alsof ze wil genieten van dat moment van zusterlijke genegenheid.

Tegen het einde van de video, die een welverdiend succes heeft ontvangen onder de volgers, is het kleine meisje zelfs glimlachend te zien. Mis dit spektakel in de onderstaande video niet!

Tags: KinderenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt