Deze vrouw bevalt eerder zodat haar man zijn dochter minstens één keer kan zien voordat hij sterft - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw bevalt eerder zodat haar…
Deze 16 ontroerende foto's laten zien dat geluk niet met geld te koop is Poppen met gehoorapparaten: het idee van een lerares voor de bevordering van de inclusie van gehandicapte kinderen

Deze vrouw bevalt eerder zodat haar man zijn dochter minstens één keer kan zien voordat hij sterft

38.865
Advertisement

Ouder zijn is niet eenvoudig, dat is waar, maar het verlangen om een gezin te vormen groeit op een natuurlijke manier met het verstrijken van de jaren: veel mensen benaderen de volwassenheid terwijl ze ervan overtuigd zijn dat ze geen kinderen willen, maar dan merken ze dat ze van gedachten veranderen met het verstrijken van de tijd. Het is normaal, want op een bepaald moment in het leven droom je ervan om een gezin te stichten of het uit te breiden. Helaas zijn er mensen die, na er zo lang over gedroomd te hebben, eindigen in een "gebroken" gezin. Een Amerikaanse vrouw, Diane Aulger, droomde ervan haar gezin uit te breiden met een vijfde kind, die ze met de man van haar leven kreeg. Helaas kreeg hij een terminale ziekte waardoor hij zijn dochter niet kon zien opgroeien. Geconfronteerd met bepaalde tragedies voelt men zich echt machteloos.

Diane en Mark hadden al 4 kinderen toen de vrouw zwanger werd van hun vijfde kind en ze geloofden dat niets ter wereld hun geluk zou kunnen verstoren. Helaas verliep het anders: bij Mark werd eerst de diagnose darmkanker gesteld, behandeld met chemotherapie en vervolgens longfibrose, een chronische en progressieve ziekte die het moeilijk maakt om zuurstof van de organen naar het bloed te transporteren. De toestand van Mark was zeer ernstig, zozeer zelfs dat de artsen hem nog 1 week te leven gaven. De pijn om dit nieuws was enorm, niet alleen omdat Mark zijn vrouw en 4 dochters alleen zou laten, maar ook omdat hij niet bij de bevalling van zijn vijfde dochter aanwezig kon zijn.

Maar zodat haar man hun dochter kon zien, besloot Diane Aulger, die oorspronkelijk een normale bevallen zou krijgen, om met de artsen te praten en een keizersnede te plannen, een offer dat ze graag bereid was te maken. Diane vertelde in detail over het emotionele moment dat ze met haar man doorbracht, die naast haar op bed lag tijdens de geboorte van haar dochter. Mark was de eerste die de baby vasthield: "Toen de verpleegster de baby schoonmaakte en haar in de armen van mijn man legde, kon ik de pijn in zijn ogen zien. Ik zag echter dat hij zachtjes met haar sprak, hij vertelde haar zijn vader te zijn en dat hij van haar hield." Mark was in staat om wat tijd door te brengen met zijn dochter, die ze Savannah noemden, maar de volgende dag raakte hij in coma.

Toen Diane het had over de dood van haar man, vertelde ze de laatste momenten met deze woorden: “Hij lag al 48 uur in coma en ik zag zijn hartslag vertragen op de monitor. Ik wist dat hij snel zou sterven, dus ik legde de baby tussen zijn armen tot hij stopte met ademen."

Diane mist haar man, op wie ze intens verliefd was, heel erg, en nu zal ze haar gezin alleen moeten grootbrengen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt