Dit homopaar heeft een meisje met HIV geadopteerd dat door 10 gezinnen was afgewezen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit homopaar heeft een meisje met HIV…
Poppen met gehoorapparaten: het idee van een lerares voor de bevordering van de inclusie van gehandicapte kinderen De mensen op deze foto's gaven de voorkeur aan doe-het-zelf make-up boven de schoonheidsspecialiste, met desastreuze gevolgen

Dit homopaar heeft een meisje met HIV geadopteerd dat door 10 gezinnen was afgewezen

Door Janine
13.682
Advertisement

Het concept en de waarde van het gezin zijn direct verbonden met het hart van elk menselijk wezen. Het is waar dat je in je kindertijd je oudere broer soms “haatte” omdat hij je “slecht” behandelde en wie weet hoe vaak je hebt gedacht dat je ouders onredelijk waren, maar uiteindelijk weet je in je hart dat ze van je houden en voor altijd van je zullen houden, net zoals jij van hen houdt. Familie is een levenslange relatie - vaak is het ook de langste die we beleven - en heeft onvermijdelijk een enorme impact op wat we later worden. Maar bovenal is de familie die speciale plek waar we ons geliefd en veilig kunnen voelen, beschermd tegen een wereld die soms echt angstaanjagend kan zijn. Dit is het soort familie dat Damian Pighin en Ariel Vijarra samen met de kleine Olivia, een weesmeisje, hebben gesticht die door meer dan 10 families was afgewezen omdat ze aan HIV lijdt.

via: Out

Damien en Ariel zijn het eerste openlijke homopaar dat is getrouwd in Santa Fe, Argentinië, en twee kleine meisjes heeft geadopteerd, Olivia en Victoria. Allebei werken ze voor een NGO die mensen helpt weeskinderen te adopteren die mogelijk meer moeite hebben om een gezin te vinden.

Nadat ze getrouwd waren, probeerden Damien en Ariel een kind te adopteren en hun gezin uit te breiden. Na 3 jaar leerden de twee het verhaal van Olivia kennen, een meisje met HIV en precies daarom afgewezen door 10 verschillende families. "Zodra ik haar zag, voelde ik dat ze deel uitmaakte van mijn leven", zei Ariel. "De verbinding was onmiddellijk. We hielden haar in onze armen, we gaven haar de fles en ze keek ons aan met haar ogen open, zonder te huilen."

Advertisement

Eenmaal geadopteerd, begon Olivia te reageren op haar HIV-behandeling, ze kwam aan en na een paar jaar kreeg de familie ongelooflijk nieuws: het virus was niet langer aanwezig in het bloed. Niet alleen hoeft het meisje zich geen zorgen meer te maken over de verspreiding van het virus, maar ze hoeft zelfs niet bang te zijn voor verdere schade aan haar immuunsysteem.

Een jaar na de adoptie van Olivia verwelkomde het stel ook een ander meisje, Victoria, die nu bijna even oud is als haar zus.

Veel geluk voor dit prachtige gezin!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt