Deze "verschillende tweeling" heeft niet dezelfde huidskleur: het vreemde geval van Lucy en Maria - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze "verschillende tweeling" heeft…
Dit meisje droeg meer dan 2 kg extra kleding om te voorkomen dat ze bagage moest bijbetalen op de luchthaven Een tiener overleed nadat haar mobiele telefoon op haar kussen explodeerde terwijl ze naar muziek luisterde

Deze "verschillende tweeling" heeft niet dezelfde huidskleur: het vreemde geval van Lucy en Maria

24 Oktober 2019 • Door Janine
40.099
Advertisement

Wanneer een vrouw het nieuws ontvangt dat ze binnenkort moeder zal worden, een verlangen dat haar altijd vergezeld heeft tijdens haar volwassen leven, kan men zich alleen de vreugde voorstellen die ze ervaart. Maar als de arts haar vertelt dat ze niet de moeder zal zijn van één, maar van twee kinderen, dan wordt het geluk onstuitbaar. Donna Aylmer sprong in de lucht van geluk toen ze ontdekte dat ze zwanger was van een tweeling en ze kon haar ogen niet geloven toen ze eindelijk haar meisjes zag. Hoewel een tweeling, waren de kleintjes heel verschillend: het ene kind, Lucy, had een lichte huid, blauwe ogen en rood haar, terwijl het andere, Maria, een donkere huid, bruine ogen en krullend haar had.

De moeder van de tweeling, Donna, is half Jamaicaans, terwijl de vader, Vince, blank is; de broers van Lucy en Maria - George, Chynna en Jordan - hebben allemaal een donkerdere huid en zijn lichter dan die van Mary. De tweeling werd geboren in januari 1997 en hoewel ze bijna niet op elkaar leken, zijn ze altijd erg aan elkaar gehecht gebleven.

Het feit dat ze verschillende huidtinten hebben, veroorzaakte veel "problemen" toen ze op school waren: Lucy kreeg vanwege de zeer lichte huidtint altijd de bijnaam "geest" en alle kinderen dachten dat ze was geadopteerd. Maria daarentegen leed eronder omdat ze meer op Lucy wilde lijken en 's nachts huilde ze omdat ze het rode haar van haar zus wilde hebben en niet haar krullen.

Advertisement

Nu zijn ze volwassen, bijna 20 jaar oud en blijven ze heel verschillend van elkaar: terwijl Lucy erg gereserveerd en een passie heeft voor kunst, is Maria extravert en houdt ze van mode. En hoewel de tweeling twee tegenovergestelde polen vertegenwoordigen, zijn ze heel hecht met elkaar en zijn ze niet alleen zussen, maar ook beste vriendinnen. In de loop van de tijd hebben ze geleerd van zichzelf en hun verschillen te houden - nu zijn ze trots op wie ze zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt