Twee Duitse herders omhelzen elkaar om moedig te wachten om allebei geadopteerd te worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Twee Duitse herders omhelzen elkaar…
Al meer dan 30 jaar schrijft deze manager handmatig wenskaarten voor de werknemers van zijn bedrijf Een echte man laat zijn partner niet lijden, maar hij houdt van haar en doet er alles aan om haar te beschermen

Twee Duitse herders omhelzen elkaar om moedig te wachten om allebei geadopteerd te worden

8.216
Advertisement

Disney heeft vaak dieren, zoals honden en katten, gebruikt om films op het grote scherm te maken die prachtige sprookjes zijn geworden die geliefd zijn bij volwassenen en kinderen. Films zoals "Oliver & Co.”, “Lady and the Tramp, "101 Dalmatiërs” en “De Aristokatten" zijn tijdloze klassiekers van de cinema, maar soms biedt het echte leven net zulke buitengewone en ontroerende verhalen. Het verhaal van vandaag gaat over de onafscheidelijke vriendschap tussen twee Duitse herders op zoek naar een huis.

Ze heten Gus en Laurie en werden gevonden in een schuur toen ze nog maar 3 maanden oud waren, waar ze zich schuil hielden om onderdak te vinden. Niemand weet waar ze vandaan komen, of dat ze zijn achtergelaten of zijn ontsnapt aan de vorige eigenaar. Toen ze 7 maanden waren, werd het viervoetige vriendenpaar opgevangen door de organisatie Shenandoah Shepherd Rescue in Stephens City, in Virginia.

Sindsdien zijn de twee lieve puppy's op zoek naar een huis, maar het is van essentieel belang dat iedereen die besluit ze mee te nemen ze allebei houdt en ze nooit van elkaar scheidt. Gus en Laurie zijn van jongs af aan samen opgegroeid, ze hebben elkaar nodig: ze hebben zo'n symbiose ontwikkeld, dat ze meer zijn dan broers. De vereniging heeft hun foto's gepubliceerd op sociale netwerken en ontving in korte tijd meer dan 16 duizend shares en vele aanbiedingen voor adoptie.

De foto’s tonen de twee dieren in een heel lieve omhelzing, terwijl ze elkaar geruststellen. Zo'n emotionele diepgang laat zien hoe deze wezens gevoelens hebben net als mensen en voorzien zijn met een enorme gevoeligheid.

De moeilijkheid bij het vinden van de ideale eigenaars is niet alleen het feit dat ze samen moeten blijven, maar ook om een veilige plek te vinden om hen te verwelkomen en zich op hun gemak te voelen met de omgeving. Het is te hopen dat de twee onafscheidelijke vrienden een gezin zullen vinden en dat ze bij elkaar blijven, als loyale avontuurlijke metgezellen.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt