Hij publiceerde foto's in trendy huizen om indruk te maken op meisjes, maar toen bleken ze bij Ikea te zijn genomen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij publiceerde foto's in trendy huizen…
Deze schattige foto's laten zien dat kinderen letterlijk het leven van hun ouders overhoop kunnen halen Moeders die altijd op hun telefoon zitten, kunnen angstige en emotioneel kwetsbare kinderen grootbrengen

Hij publiceerde foto's in trendy huizen om indruk te maken op meisjes, maar toen bleken ze bij Ikea te zijn genomen

Door Janine
7.990
Advertisement

Tegenwoordig zijn sites en apps die ontmoetingen tussen mensen aanmoedigen steeds populairder. Velen gebruiken ze om nieuwe kennissen of vrienden te maken of een date te vinden. Een van de bekendste en meest gebruikte is ongetwijfeld Tinder, een digitale service waarmee je met veel mensen in contact kunt komen en die je kunt filteren op basis van interesses, nabijheid, leeftijd en andere parameters.

De verscheidenheid aan mensen die op Tinder verschijnen, is echt enorm, en het komt voor dat sommigen van de gelegenheid gebruik maken om wat lol te hebben, misschien met het doel om te verleiden of vrienden te maken. Dit is het geval van de jongen waar we het over gaan hebben, die een echt originele manier bedacht om op te vallen bij de meisjes op de dating-app.

via: Metro

Een mooie boekenkast, een modern bureau, accessoires, lakens en modieuze toiletten: Lee Marr, een 28-jarige Engelsman, zorgde echt voor een “ravage” met zijn "thuisfoto's" op Tinder. Zijn foto's van het dagelijks leven, leuk en realistisch tegelijk, stelde hem in staat om verschillende meisjes te ontmoeten en ook een aantal afspraakjes te krijgen.

Eén meisje in het bijzonder was erg onder de indruk van de foto's die Lee had genomen en gepost. Ze heet Natasha, is 24 jaar oud, die, na het overwinnen van een eerste moment van wantrouwen vermengd met sympathie voor de jongen die haar het hof maakte, besloot hem wat beter te leren kennen. En het was op dat moment dat ze sprakeloos bleef: onder de "hobby's" die Lee opsomde, ontdekte ze in feite dat de jongen ook dol was op "foto's maken bij Ikea".

Deze "aanwijzing", samen met de grappige foto's geplaatst door de jongeman, deed een lampje branden bij Natasha. Het meisje begreep dat deze grappenmaker, om op te vallen en leuk gevonden te worden op Tinder, had besloten zich te fotograferen in de meest uiteenlopende houdingen in de gebouwen van de populaire Zweedse meubelwinkel.

Advertisement

Immers, wie heeft er nooit van gedroomd om in een door Ikea gecreëerde omgeving te “leven”? Voor Lee is deze droom werkelijkheid geworden, of op zijn minst een zeer realistische grap. Het lijdt geen twijfel dat, onder de vele mensen die fotobewerking op Tinder gebruiken, het weglaten van informatie of overdreven nieuws over zichzelf, het idee van Lee echt leuk was.

Het blijft een raadsel hoe het mogelijk was dat Natasha de prijskaartjes die aan de meubils hingen niet meteen had opgemerkt, maar uiteindelijk zijn het details van weinig belang... Het meisje zei dat ze onder de indruk was en geamuseerd door Lee, die wist hoe hij moest opvallen temidden van zoveel mensen die allemaal vergelijkbare foto's plaatsen. Wie weet of de twee hun relatie zullen voortzetten of alleen "virtuele kennissen" zullen blijven. We weten natuurlijk al wat de plaats van hun eerste date zou kunnen zijn: in Ikea, natuurlijk.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt