Dit hondje klom alleen in de bus en wachtte op haar baasje die haar in de steek had gelaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit hondje klom alleen in de bus en…
Wanneer familieleden zich teveel bemoeien bij de beslissingen van de ouders, is het goed om grenzen te stellen We denken vaak dat mensen die last hebben van angst gekalmeerd moeten worden, in plaats daarvan willen ze zich begrepen voelen

Dit hondje klom alleen in de bus en wachtte op haar baasje die haar in de steek had gelaten

27 Oktober 2019 • Door Janine
11.859
Advertisement

Ondanks alle vooruitgang en resultaten die mensen in de geschiedenis en de afgelopen jaren hebben bereikt, zijn er nog steeds mensen die vandaag de dag het lef hebben om een hond in de steek te laten. In Bradford, West Yorkshire (VK), werd een troosteloze hond gezien die in een bus stapte, op een van de stoelen ging zitten en er bijzonder verdrietig uitzag.

Een scène die meteen werd gefotografeerd door een vrouw die kort daarna de foto op haar Facebook-pagina publiceerde; de post ging onmiddellijk viral, verzamelde duizenden reacties en shares vooral omdat de hond in kwestie - een lief klein hondje genaamd Olive - wanhopig probeerde naar huis te keren.

via: BBC

Iedereen die het hondje in de bus zag stappen, begon zich zorgen te maken, tot men zich realiseerde dat geen enkele eigenaar haar zou komen ophalen. Een passagier die op dat moment in de bus zat, zei: "Op een gegeven moment probeerde de hond uit de bus te stappen, maar de halte was direct aan de drukke hoofdweg, dus we lieten het aan boord blijven en iemand bleef met haar in de bus zitten." Aan het einde van de rit wist niemand wat te doen, dus werd het arme hondje naar een kennel gebracht, in de hoop dat haar baasje zou terugkeren om haar mee te nemen naar huis.

Haar baasje was in geen velden of wegen te bekennen, maar aan de andere kant zijn er voor Olive veel verzoeken tot adoptie gearriveerd en zal ze binnenkort ongetwijfeld aan een nieuwe familie worden toevertrouwd. Er zal natuurlijk maar één gelukkige zijn, wat leidt tot de bevestiging dat, misschien, als de wens om Olive te adopteren zo sterk is, men ook veel andere honden kan adopteren die geduldig wachten in kennels om gered te worden door een nieuwe familie.

Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt