Elke dag wacht deze vrouw op de metro om alleen de opgenomen stem te horen van haar overleden man - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke dag wacht deze vrouw op de metro…
Een gans biedt een schuilplaats aan een pup die door de kou zou kunnen bevriezen Deze gepensioneerde heeft een gigantische draakvormige haag gesnoeid: hij heeft er 13 jaar over gedaan

Elke dag wacht deze vrouw op de metro om alleen de opgenomen stem te horen van haar overleden man

43.542
Advertisement

Eeuwige liefde bestaat echt en we hopen allemaal hem zo snel mogelijk te ontmoeten om geen enkel belangrijk moment te missen. Als je sceptisch bent over toespraken over een soulmate en ware liefde, moet je misschien naar dit verhaal luisteren. Margaret McCollum is een Londense vrouw die elke dag op het perron van het metrostation Embankment van de Northern Line zit, alleen om de opgenomen stem te horen van haar echtgenoot die jaren eerder is overleden. Omgaan met de leegte die is achtergelaten door het verlies van een geliefde, is zeker niet eenvoudig en helaas zullen sommige wonden nooit genezen.

Sinds 2007 zit Margaret McCollum op het perron van de metrohalte vlakbij haar huis en luistert stilletjes naar de opgenomen stem van haar echtgenoot Oswald, die helaas te vroeg is overleden, in de openbare aankondiging dat hij waarschuwt aandacht te besteden aan de lege ruimte gecreëerd tussen het perron en de trein: hij is in feite een van de beroemde stemmen die roept “Mind the Gap!", geregistreerd in 1950. Oswald Lawrence stierf en liet een enorme leegte achter in het leven van Margaret, die een beetje troost vond in dit soort dagelijks ritueel.

Van de ene op de andere dag, na bijna 50 jaar, werd die vertrouwde stem plotseling vervangen door een lege en koude elektronische stem. Margaret vroeg wanhopig het Londense metro vervoersbedrijf om de tape van de opname van haar Oswald te hebben, zodat ze kon blijven luisteren naar zijn stem vanuit huis. Het bedrijf was erg onder de indruk van dit ontroerende verhaal en besloot de oorspronkelijke aankondiging terug te brengen naar de enige halte vlakbij het huis van de vrouw.

Als je naar Londen gaat, en uitstapt bij de halte Embankment van de Northern Line, dan hoor je de stem van Oswald en weet je dat echte liefde kan bestaan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt