Een moeder vergeet haar zoon op het vliegveld en merkt het tijdens de vlucht: de piloot wordt gedwongen terug te keren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een moeder vergeet haar zoon op het…
Deze alleenstaande vader heeft 5 broertjes en zusjes geadopteerd om hen samen op te voeden als een echt gezin Na 19 jaar huwelijk ontdekt de echtgenoot dat zijn vrouw vroeger een man was

Een moeder vergeet haar zoon op het vliegveld en merkt het tijdens de vlucht: de piloot wordt gedwongen terug te keren

5.084
Advertisement

Wie herinnert zich de enorm populaire film Home Alone niet, waar kleine Kevin letterlijk tweemaal werd vergeten, eerst thuis en vervolgens op het vliegveld, door de hele familie die op het punt stond om te vertrekken voor de vakantie?

Een paradoxale situatie, grenzend aan het absurde, waardoor men zich afvraagt hoe het mogelijk was. Maar zijn we er echt zeker van dat gebeurtenissen zoals die in de film, alleen maar fictief zijn?

Niet echt, afgaande op wat er gebeurde tijdens een vlucht van Jeddah, Saoedi-Arabië, naar Maleisië. Een echt unieke episode, die sterk lijkt op de gebeurtenissen beschreven in de Hollywood-film, had namelijk een moeder en haar kind als hoofdrolspelers. Laten we kijken wat er is gebeurd.

via: Newsweek

Toen de vrouw in kwestie zich realiseerde dat haar zoon in de wachtruimte bij de terminal was achtergebleven, bevond ze zich niet in de meest comfortabele situatie om hem terug te halen. De SV832-vlucht van Saudi Arabian Airlines was namelijk al vertrokken en het zou moeilijk zijn geweest om terug te keren.

In paniek besloot de vrouw de cockpit te naderen om de piloten te vertellen dat ze niet van plan was de vlucht voort te zetten en zonder haar zoon op haar bestemming aan te komen. Haar verzoek was dus om terug te keren naar de luchthaven van vertrek.

Hoewel de piloot zich in een complexe situatie bevond, besloot hij contact op te nemen met de luchthaven en te communiceren wat er aan de hand was. Het is niet moeilijk om je de verbazing voor te stellen van de medewerkers van de luchthaven toen ze van een dergelijk verzoek hoorden. Desondanks gaven ze toch groen licht aan de commandant om terug te keren en de verstrooide moeder haar kind bij de gate te laten ophalen.

Hoewel er geen betrouwbare gegevens zijn over waar en hoe het kind de tijd heeft doorgebracht toen de moeder zonder hem instapte, weten we dat het verhaal een goed einde had. De vrouw kon uitstappen op het vliegveld van vertrek en haar zoon omhelzen.

De reden waarom zoiets had kunnen gebeuren is niet helemaal duidelijk. Uit wat naar voren is gekomen, lijkt het moment van instappen voor de vrouw bijzonder hectisch te zijn geweest, en dit zou haar niet in staat hebben gesteld om op een heldere manier te redeneren.

Zeker, een vertrek kan chaos en verwarring veroorzaken, vooral voor een moeder alleen met haar jonge zoon, maar het is echt wenselijk dat de vrouw in de toekomst wat meer aandacht besteedt, om een vergeetachtigheid zoals deze en een hulpeloos kind in gevaar te brengen te voorkomen.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt