Ze vinden een kind dat helemaal alleen op straat huilt: een politieman omhelst hem voortdurend om hem te kalmeren

Janine

13 November 2019

Ze vinden een kind dat helemaal alleen op straat huilt: een politieman omhelst hem voortdurend om hem te kalmeren
Advertisement

Politieagent zijn betekent niet alleen oproepen beantwoorden voor diefstallen, gevechten of andere soorten gevaar. Een goede politieagent moet klaarstaan en moedig zijn en helder blijven, of zelfs zijn liefste en meest menselijke deel tonen.

James Hurst had dienst toen hij het rapport ontving van een kind dat alleen op straat wanhopig huilde. De man heeft bewezen een politieagent te zijn die in staat is om ook met een situatie om te gaan waarin wapens en handboeien niet nodig zijn... maar alleen een troostende omhelzing en veel tederheid.

via ABC7

Advertisement

A toddler wandering a Georgia street alone, in May 2016, screamed and sobbed while being examined in the hospital...

Pubblicato da Real Heroes Wear Badges and Kevlar su Sabato 10 febbraio 2018

Het kind, slechts 16 maanden oud, werd alleen op straat huilend gevonden in een arme buurt van Georgia. Iemand waarschuwde de politie en James snelde naar hem toe. Volgens het protocol werd het kind naar het ziekenhuis gebracht voor controle, maar hij bleef huilen, waarschijnlijk omdat hij niet wist waarom zijn vader en moeder er niet waren. Gelukkig was er de politieagent James, die hem sinds hij zich op straat over hem had ontfermd, geen moment verliet.

Zelfs in het ziekenhuis, toen de artsen hem vertelden dat hij ook kon vertrekken en dat het kind in goede handen zou blijven totdat zijn ouders arriveerden, wilde James het kind niet achterlaten.

James ging op de bank liggen en pakte het kind op dat, uitgeput door uren van onrust, in slaap viel. Een afbeelding die iemand heeft vereeuwigd en op internet heeft gezet, die emotie en bewondering toont voor die agent die een grote gevoeligheid voor het kind heeft getoond.

"Hij had gewoon iemand nodig om aan zijn zijde te blijven," zei hij tegen de journalisten: en hij wilde gewoon niet weggaan!

Advertisement