Ze vinden een kind dat helemaal alleen op straat huilt: een politieman omhelst hem voortdurend om hem te kalmeren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze vinden een kind dat helemaal alleen…
Evenwichtig en onafhankelijk: Boogschutters zijn een schat voor degenen die hen ontmoeten De tedere beelden van een enorm paard dat een kind in het autostoeltje

Ze vinden een kind dat helemaal alleen op straat huilt: een politieman omhelst hem voortdurend om hem te kalmeren

Door Janine
85.049
Advertisement

Politieagent zijn betekent niet alleen oproepen beantwoorden voor diefstallen, gevechten of andere soorten gevaar. Een goede politieagent moet klaarstaan en moedig zijn en helder blijven, of zelfs zijn liefste en meest menselijke deel tonen.

James Hurst had dienst toen hij het rapport ontving van een kind dat alleen op straat wanhopig huilde. De man heeft bewezen een politieagent te zijn die in staat is om ook met een situatie om te gaan waarin wapens en handboeien niet nodig zijn... maar alleen een troostende omhelzing en veel tederheid.

via: ABC7

A toddler wandering a Georgia street alone, in May 2016, screamed and sobbed while being examined in the hospital...

Pubblicato da Real Heroes Wear Badges and Kevlar su Sabato 10 febbraio 2018

Het kind, slechts 16 maanden oud, werd alleen op straat huilend gevonden in een arme buurt van Georgia. Iemand waarschuwde de politie en James snelde naar hem toe. Volgens het protocol werd het kind naar het ziekenhuis gebracht voor controle, maar hij bleef huilen, waarschijnlijk omdat hij niet wist waarom zijn vader en moeder er niet waren. Gelukkig was er de politieagent James, die hem sinds hij zich op straat over hem had ontfermd, geen moment verliet.

Zelfs in het ziekenhuis, toen de artsen hem vertelden dat hij ook kon vertrekken en dat het kind in goede handen zou blijven totdat zijn ouders arriveerden, wilde James het kind niet achterlaten.

James ging op de bank liggen en pakte het kind op dat, uitgeput door uren van onrust, in slaap viel. Een afbeelding die iemand heeft vereeuwigd en op internet heeft gezet, die emotie en bewondering toont voor die agent die een grote gevoeligheid voor het kind heeft getoond.

"Hij had gewoon iemand nodig om aan zijn zijde te blijven," zei hij tegen de journalisten: en hij wilde gewoon niet weggaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt