Geen enkel kind komt opdagen op zijn verjaardagsfeestje: politieagenten verrassen hem (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Geen enkel kind komt opdagen op zijn…
10-jarig meisje overleeft een nacht bij -11°C terwijl ze een zwerfhond omhelst Oudere man verkoopt zijn tekeningen op straat om zijn kleinkinderen te voeden: een man ziet hem en koopt ze tegen een hogere prijs

Geen enkel kind komt opdagen op zijn verjaardagsfeestje: politieagenten verrassen hem (+ VIDEO)

21 Januari 2022 • Door Janine
1.456
Advertisement

Pesten is een wijdverbreid fenomeen over de hele wereld en er wordt voortdurend naar gestreefd om het te verhelpen, aangezien het aantal slachtoffers van pesten, vooral onder de jongsten, elk jaar meer en meer toeneemt. Kinderen ervaren deze nare ervaring al op school en komen er sterk getraumatiseerd uit als ze geen familie achter zich hebben die hen aanmoedigt en ondersteunt, evenals een sterke gemeenschap die aan hun zijde weet te staan. Gelukkig is de kleine Thomas Daniel gezegend om omringd te zijn door mensen die van hem houden, en toen geen van zijn klasgenoten op zijn verjaardagsfeestje kwam opdagen, werd hij overweldigd door de genegenheid van zijn gemeenschap. Met name een politieagent nam het verhaal van Thomas ter harte.

via: Youtube

Op een dag was Thomas, een 9-jarige jongen, aan de late kant om naar school te gaan en alsof dat nog niet genoeg was, had hij net de bus gemist die hem naar zijn bestemming zou brengen. Politieagent Austin Lynema, uit Grand Rapids, in Michigan, was getuige van het tafereel waarin Thomas de schoolbus probeerde te achtervolgen en bood, nadat hij zijn moeder om toestemming had gevraagd, aan hem naar school te rijden. Onderweg praatten de twee en Lynema ontdekte dat het kind gepest was en dat hij bang was dat er die middag niemand op zijn verjaardagsfeestje zou komen. Agent Lynema zou zeker naar het feest van zijn nieuwe vriend gaan - daar kon Thomas tenminste op rekenen!

Helaas, tot grote spijt van de politieagent, kwamen de angsten van het kind op zijn verjaardag uit: geen enkel kind in zijn klas kwam opdagen op zijn verjaardagsfeestje. Geen enkel kind zou ooit zo'n negatieve ervaring mogen meemaken en agent Lynema wilde een oplossing vinden door de jongen de volgende dag een verrassingsfeestje te geven.

De volgende dag kwamen Lynema en andere politieagenten bij Thomas thuis en begroetten hem toen hij uit de schoolbus stapte. Een klein feestje met een taart, wat cadeautjes en een strijkkwartet wachtte op het kind! Hoewel er de dag ervoor niemand was komen opdagen, was Thomas in staat om die traumatische herinnering te vervangen door een prachtige uiting van genegenheid. Deze politieagenten hebben heel goed werk geleverd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt