Ze ging naar het asiel om een hond te adopteren: ze kwam eruit en nam er drie - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze ging naar het asiel om een hond te…
Een oudere man brengt zijn zieke hond naar een ziekenhuis: de ontroerde artsen besluiten hem te behandelen De drieling wordt twee en een halve maand eerder geboren: tegen alle verwachtingen in overleven ze en groeien ze gezond op

Ze ging naar het asiel om een hond te adopteren: ze kwam eruit en nam er drie

19 November 2019 • Door Janine
10.317
Advertisement

Iedereen zou moeten zijn als Shelley Blount, de vrouwelijke hoofdrolspeler in dit prachtige verhaal over liefde voor dieren en vooral voor degenen die minder geluk hebben dan anderen, degenen die op zoek zijn naar een dak om onder te slapen, een huis en een gezin dat hen genegenheid kan geven. Shelly Blount zag een advertentie op internet van een hond die ze op het punt stonden af te maken in een asiel in North Carolina (VS), dus belde ze onmiddellijk het asiel om te proberen het te redden. Gelukkig was de hond net geadopteerd, maar dit deed haar denken aan andere honden die riskeerden.

via: The Dodo

Shelly vroeg het personeel in het asiel of er andere honden gepland waren voor euthanasie en kreeg te horen dat een hond genaamd Caleb de volgende was op de lijst, dus stapte ze onmiddellijk in de auto om hem te redden. De vrouw reed vier uur van Virginia naar het asiel, vastbesloten om Caleb te redden. Toen Shelly in het asiel aankwam, besefte ze dat ook twee andere honden zouden worden afgemaakt. Hoewel ze thuis al drie andere geredde honden had, wist ze wat haar te doen stond.

Shelly vroeg het personeel wat de limiet was van de honden die konden worden geadopteerd en ze vertelden haar dat er geen limieten waren, dus adopteerde ze ze alle drie!

Ze was die dag in het asiel aangekomen in de hoop te vertrekken met Caleb en kwam in plaats daarvan met Caleb, Charisma en Bella thuis. Hoewel Shelly niet gepland had de drie honden te adopteren, wist ze dat ze ze niet in het asiel kon achterlaten waar ze een spuitje zouden krijgen. Shelley had thuis geen plaats voor nog drie honden, maar gelukkig had ze binnen een paar dagen al goede huizen voor Caleb en Bella gevonden. Nu zocht ze nog een plekje voor Charisma!

Advertisement

Shelley vertelde over het belangrijke moment waarop ze besloot om deze drie levens uit het asiel te redden: "Caleb was erg emotioneel: zijn staart bewoog erg snel! Bella was zo blij dat ze op schoot van mijn vriend zat die met me mee was gekomen en bewoog zich letterlijk niet. Charisma, mijn lieve kleine engeltje, knuffelde me en sliep toen de hele reis."

Shelley redde niet alleen Charisma die dag, maar redde ook het leven van haar puppy's, en hiervoor zal de kleine hond haar voor altijd dankbaar zijn. Ja, want Charisma was zelfs zwanger!

In feite realiseerde ze zich na een bezoek aan de dierenarts dat het hondje zwanger was, hoewel niemand in het asiel op het moment van adoptie iets tegen haar had gezegd...

Charisma is uiteindelijk bevallen van 7 puppy's, en zodra ze oud genoeg zijn om te worden geadopteerd en zonder hun moeder te leven, zullen ze liefhebbende gezinnen vinden die voor altijd van hen zullen houden!

Advertisement
Tags: DierenHondenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt