Deze jongen in een rolstoel bereikte dankzij zijn beste vriend de top van de Machu Picchu - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze jongen in een rolstoel bereikte…
Deze man koopt zeeschildpadden op de markt en laat ze vervolgens vrij in de oceaan 9 manieren waarop ouders ervoor zorgen dat kinderen een hekel hebben aan lezen, volgens deze Italiaanse auteur

Deze jongen in een rolstoel bereikte dankzij zijn beste vriend de top van de Machu Picchu

Door Janine
1.082
Advertisement

Hij zit in een rolstoel sinds zijn 18e, nadat hij zijn nek brak tijdens het duiken, terwijl de ander 29 is en op een motor de wereld rond reist. De twee, respectievelijk Philip Stephens en Emiliano Bisson, ontmoetten elkaar toevallig, dankzij de caregiver van Philip in Sydney, Australië, toen Emiliano daar was op een reis rond de wereld die hem verschillende levenservaringen had "gekost" en 65.000 km en 22 verschillende landen op de motor. En het was vriendschap op het eerste gezicht.

via: Infobae

Pratend met Phil ontdekte Emilano dat niet alleen de subsidies van de Australische overheid hem in staat stelden zijn verzorgers te betalen en jaarlijks de wereld rond te reizen, maar dat hij een grote passie had voor reizen; op een dag vroeg Emiliano de Australische jongen wat zijn grootste droom was, en hij antwoordde dat hij graag de stad Machu Picchu in Peru zou bezoeken.

Emiliano dacht niet twee keer na: "Ik breng je erheen", zei hij. En zo geschiedde. Dankzij de hulp van Marcos Peluffo, de verzorger van Philip, vertrokken de drie op reis, die hen voor altijd zou hebben veranderd.

De drie vertrokken naar de beroemde archeologische plaats van de Inca’s in Peru en, ondanks de moeilijkheid van een hobbelige route die echter werd genomen door een loopbrug gebouwd voor mensen in een rolstoel, bereikten de drie bereidwillige jongens eindelijk de top van de Andes, om een panorama te bewonderen dat hen buiten adem maar uiterst tevreden achterliet.

Advertisement

Een vriendschap die niet alleen het leven van Philip en Emiliano ten goede heeft veranderd, maar die laat zien hoe de vriendschapsband geen grenzen kent... en dat het nooit te laat is om je dromen te realiseren, zelfs als ze onmogelijk lijken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt