Na de dood van haar man vindt deze vrouw bij toeval een ontroerend bericht - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na de dood van haar man vindt deze vrouw…
Ik lijd aan angsten: zeg alsjeblieft niet steeds dat ik moet kalmeren Luister naar je angsten: als je doet alsof je ze niet hebt, nemen ze vroeg of laat de controle over je leven over

Na de dood van haar man vindt deze vrouw bij toeval een ontroerend bericht

Door Janine
1.049
Advertisement

Liefde, de ware en langdurige, kan verder gaan dan de afstanden of het verlies van een geliefde. Het is geen manier van zeggen, omdat degenen die het hebben ervaren heel goed weten wat het betekent een soulmate lief te hebben aan wie je jezelf volledig geeft, met vertrouwen, vreugde en passie.

En de dood in het bijzonder, hoewel het ons niet langer toestaat de geliefde te omhelzen, wist dat sterke gevoel niet uit. Integendeel, zo mogelijk wordt het versterkt. Net zoals gebeurde met Becca toen haar man Mason stierf en een onuitwisbare herinnering aan zijn vrouw achterliet. Zo onuitwisbaar dat het "opnieuw" verscheen in een bericht dat na zijn dood bijna per ongeluk werd gevonden. Stel je voor hoe Becca zich voelde, uiteraard verdrietig om het verlies van haar man en enige tijd na zijn dood een aan haar geadresseerde verborgen boodschap vond.

foto: Imgur

Dit is wat er met de vrouw is gebeurd. Nadat Mason, slechts 51 jaar oud, overleed vanwege een probleem aan de slagader, heeft de vrouw, die de kamer waar haar man werkte aan het opruimen was, per toeval een houten tafel opgetild waaronder ze deze emotionele schriftelijke boodschap van haar geliefde partner vond, op de vloer geschreven met een rode stift:

«Ik hou van je Becca. Welke dag het ook is, ik hoop dat het een mooie dag is. God luisterde naar al mijn gebeden op de dag dat hij me jou gaf. Dit zijn de beste dagen die ik ooit heb doorgebracht en ik ben blij dat je er deel van uitmaakt. Ik weet niet of je ooit deze boodschap van mij zult zien, maar als je het ziet, weet dan dat ik heel veel van je hou. Als er één ding is dat ik wil in het leven, is het voor jou te betekenen wat jij voor mij betekent. Als ik het red, zou ik de gelukkigste man ter wereld zijn. Ik hou van je, mooie vrouw»

Een echte liefdesverklaring, intens en ontroerend, waarbij Becca haar emoties niet heeft kunnen bedwingen. Met de hulp van haar zoon besloot de vrouw de toewijding in te lijsten en aan de muur te hangen, zodat ze de woorden van haar man altijd kan zien. Dat van Becca en Mason is een verhaal dat veel mensen heeft ontroerd en geïnspireerd en laat zien hoe geweldig het is om op een pure en oprechte manier van een ander te houden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt