Dit 2-jarige hondje is zo klein dat hij er nog steeds als een puppy uitziet - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit 2-jarige hondje is zo klein dat…
Nadat zijn moeder stierf, werd deze jongen met het syndroom van Down geadopteerd door zijn lerares ondersteuning Ze verkopen alles en vertrekken om de wereld rond te reizen: dit gepensioneerde echtpaar realiseert de droom van hun leven

Dit 2-jarige hondje is zo klein dat hij er nog steeds als een puppy uitziet

Door Janine
6.050
Advertisement

De Cavalier King Charles Spaniel is een klein hondenras - maar zo klein als het hondje op de foto, zul je waarschijnlijk nog nooit hebben gezien! Als je hebt geklikt om het artikel te bekijken, ben je waarschijnlijk aangetrokken door het lieve snuitje van deze kleine hond, evenals zijn grote ogen. Geen wonder: wie zou zo'n lieve en aanhankelijke uitstraling weerstaan? De eigenaardigheid van deze kleine hond, die met 186.000 volgers een echte influencer op Instagram is geworden, is dat hij erg klein is.

Gewoonlijk zijn de Cavalier King Charles Spaniel kleine honden, die een gewicht van ongeveer 5,5 kg bereiken; deze kleine hond met de naam Nessa weegt daarentegen slechts 3,4 kg!

De kleine omvang is echter niet het gevolg van een genetische mutatie en heeft op geen enkele manier invloed op zijn gezondheid. Nessa is fit en is 2 jaar oud, dus hij is al volwassen.

Advertisement

Kijk eens wat een grote ogen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt